Pioneer hibridi

Uzeo P0725 uvoz iz Madjarske,ovogodisnji...Klijavost 98% Energija 98% VP frakcija,vreca oko 9 kg teska!Ima jos par desetina vreca,mislim da treba obratiti paznju na sve parametre,ako nekog zanima neka me kontaktira na pp...

Odličan kao rani , za postrno , kasnu sjetvu ili za njivu koja nije u ravnici . Dosta smo ga sijali ovde prošle godine (mislim svi po malo ) i svi su bili zadovoljni ali nisam čuo da je neko imao preko 7.5t/ha , ali ni ispod 6.5 .

Vetovatno si mislio na f38?:sta: Jedan od najboljih hibrida pionira vise godina ga pratim.

Malo se i on izrodio. Nešto se nije proslavio u našem kraju poslednje dve godine. One godine kad je bila suša imao sam F38 na dve parcela nedaleko jedna od druge i razlika u setvi je bila 5-6 dana. Ovaj raniji je dao 2100kg po jutru a ovaj kasniji nije imao ni klipa. Prošle sam ga isto sejao, bio je jedan od boljih ali opet ne tako sjajno

Ja narucio N01; N43;F38;V74 od ovih hibrida imosam dosada NO1 i N43 za berbu, nisu rekorderi ali su konstantno dobri. Nadam se da nisu nasa dorada, vec sam pitao a nisu mi odgovorili.:sta:

Nazad
Vrh