Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni nije bilo do slikanja prošle godine. A ove godine ako ćeš mi verovati nisam ga ni gledao! Skoncentrisao sam se na pšenicu i suncokret.... Inače 2 put do sad sam postavio slike kukuruza , kad je imao desetak listova i pre neki dan....Pa ove godine su svi opasni ,a prošle se skoro svi usrali.Bolje da nisu tako dobri.Sad će cena biti mizerija ,a mašine ćemo pokidati od roda kao i zemlju izgladneti.Prošle godine je mnogo manje slika kukuruza bilo ....niste imali aparate i telefone??
opasan je zadnje tri sezone koliko ga sejem i pratim... prosle godine me izvukao,rodio oko 4500kg po kj!nisam toliko povrsan kao sto mislis!Pa ove godine su svi opasni ,a prošle se skoro svi usrali.Bolje da nisu tako dobri.Sad će cena biti mizerija ,a mašine ćemo pokidati od roda kao i zemlju izgladneti.Prošle godine je mnogo manje slika kukuruza bilo ....niste imali aparate i telefone??
Odlicna konstatacija!Pa ove godine su svi opasni ,a prošle se skoro svi usrali.Bolje da nisu tako dobri.Sad će cena biti mizerija ,a mašine ćemo pokidati od roda kao i zemlju izgladneti.Prošle godine je mnogo manje slika kukuruza bilo ....niste imali aparate i telefone??
Mislim da ovo ne važi za mene.Pa ove godine su svi opasni ,a prošle se skoro svi usrali.Bolje da nisu tako dobri.Sad će cena biti mizerija ,a mašine ćemo pokidati od roda kao i zemlju izgladneti.Prošle godine je mnogo manje slika kukuruza bilo ....niste imali aparate i telefone??