leka
Član
pozdrav,jel neko sejao iz fao 500 za branje i koji i kako se pokazao.hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav,jel neko sejao iz fao 500 za branje i koji i kako se pokazao.hvala
Bez ikakvih uvreda ,zaista nemam nikakve namere da vredam i ucim bilo koga.Marko22 hvala na razumevanju,vidlivo je iz komentara pre tvog da ljudi iz Vojvodine ne shvataju koliko je veci trosak da obradis 26 parcele u 12 ha.Pa mi se ,to jest ja radujem kada uletim u njivu od 50 ari da orem.Da bi prijavio ove njive na mom gazdinstvu trebao bih 26 posedovnih lista u katasru i oko 40 hiljadarkin pa desetak vlasnika da jurim za ugovore,pa kada da radim?Pa ljudi moji preplosle godine zaboravio sam jednu njivu da oberem pa sam sa divljim svinjama podelio rod u prolece[18 ari].Ja od srca svima koji rade na njivi i od njive zive zelim sve najbolje.
Xa,xa... Cke Pionirske totalno poludele(prim.aut Gazda Paja,Cke Beogradske)...Ko ce dati 60-70 eura za jednu kesu semena od 6- 7 kg?!To je 100 eura po k.j sao seme...Auuuu a gde je djubrivo,hemija,nafta,rad?Pa ulaganje na kukuruzu ce ici oko 400 eura po k.j ili oko 650 eura po hektaru. Kako ovi sto placaju 600-700 eura arendu?!Koliko treba da im rodi?!Pozdrav svima. Sejem F38 i F73. Danas sam dobio ponude, F38 6384,00 i F73 6103,00 sa pončom 0,5. Inače od 15. 01 cena ide gore za još 6%, pa kome treba nek požuri jer ušteda nije zanemarljiva pogotovo ko uzima više kao ja.
Kolko kostaju bez ponca?Pozdrav svima. Sejem F38 i F73. Danas sam dobio ponude, F38 6384,00 i F73 6103,00 sa pončom 0,5. Inače od 15. 01 cena ide gore za još 6%, pa kome treba nek požuri jer ušteda nije zanemarljiva pogotovo ko uzima više kao ja.
Da li verujes u tu propagandu?! Ja licno ne,zato sto znam kakav im je marketing...Ovicna buva da bi sto vise prodali semena,koje je em skupo em nije bilo u ogledima kod nas.Ako je neko imao ovaj Aquamax u ogledu neka kaze?!Mislim da je ova njihova "patka" skuvana na brzaka sve u cilju sto vece prodaje semena koje ce sigurno biti 15-20% skuplje od ostalihKoliko lice tek da bude ono aquamax seme ?
Da li verujes u tu propagandu?! Ja licno ne,zato sto znam kakav im je marketing...Ovicna buva da bi sto vise prodali semena,koje je em skupo em nije bilo u ogledima kod nas.Ako je neko imao ovaj Aquamax u ogledu neka kaze?!Mislim da je ova njihova "patka" skuvana na brzaka sve u cilju sto vece prodaje semena koje ce sigurno biti 15-20% skuplje od ostalih