Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deni je napisao(la):stiglo seme kukuruza F38, D11, N43,T56
kristal je napisao(la):Zdravo sviva konacno sam se i ja odlucio za v74 ip9494 za vrsidbu.54e sa poncom placanje na jesen.Cini mi se da je najskuplje od svih.Za branje as72.A za ritske zemlje ,as42 sitne parcele 1-2 jutara krunjenje![]()
Bar su kalibrisani...lucky je napisao(la):Ja sam juce kupio f73 i b08. Kad su cuo onog dedu kod Zaharija otvorim kese i vidim da je f73 ocajan, sami ovrsci, a b08 je ok!![]()
Nisam gledao emisiju,nesto malo...interesuje me na sta je dedica stavio akcenat na sitna zrna ili na lom,plevicu,losu doradu uopste? To sto pise Novi Beograd znaci da je iz Sombora,posto je njihov dor.centar u Somborumirmag je napisao(la):Danas naceo vrece sa semenom...d11 i b23 su sitna zrna(taman kako je onaj gospodin kod dede Zaharija pokazao)a r10 su nesto veca...posadio "ogledne"saksije pa cu videti sta ce pokazati...na deklaracijama nema klijavost,a doradni centar pise Novi Beograd...
ako ti nije tesko pogledaj na etiketi za f73 odakle je, ja sam mislio da je iz uvoza al ako nije da ga ne kupujem. koliko si platio vrecu?lucky je napisao(la):Ja sam juce kupio f73 i b08. Kad su cuo onog dedu kod Zaharija otvorim kese i vidim da je f73 ocajan, sami ovrsci, a b08 je ok!![]()
na sitna zrna i sumnjicav je na klijavost!savato je napisao(la):Nisam gledao emisiju,nesto malo...interesuje me na sta je dedica stavio akcenat na sitna zrna ili na lom,plevicu,losu doradu uopste? To sto pise Novi Beograd znaci da je iz Sombora,posto je njihov dor.centar u Somborumirmag je napisao(la):Danas naceo vrece sa semenom...d11 i b23 su sitna zrna(taman kako je onaj gospodin kod dede Zaharija pokazao)a r10 su nesto veca...posadio "ogledne"saksije pa cu videti sta ce pokazati...na deklaracijama nema klijavost,a doradni centar pise Novi Beograd...
Nije iz uvoza, doradjivac je Delta. Cak ima i broj resenja o prepakivanju ,sto znaci da je staro seme. Ja sam ga danas stavio da probam klijavost. Cena je 4350 din sa PDV-om.rekreativac je napisao(la):ako ti nije tesko pogledaj na etiketi za f73 odakle je, ja sam mislio da je iz uvoza al ako nije da ga ne kupujem. koliko si platio vrecu?lucky je napisao(la):Ja sam juce kupio f73 i b08. Kad su cuo onog dedu kod Zaharija otvorim kese i vidim da je f73 ocajan, sami ovrsci, a b08 je ok!![]()