Pioneer hibridi

ja sam poročio n43 za branje,a f38 i v74ili kako se zove za adaptiranje a dali sam pogrešio ili ne:haha:?videćemo na jesen

Jel zna neko gdje online moze da se nadje Pioneer katalog za 2011? Nema nigdje, na Pioneer Srbija stranici dali link, al mrtav.

Kontam da sijem ove godine sve pod B23, a od toga sam mislio i silirati mozda 1ha. Jel bi valjao B23 i za silazu i za branje beračem? Vidim spominje se mnogo ovdje, ali jel ga neko radio i u siliranju i u branju beračem?

B-23 sam pre par godina brao beračem na mojoj njivi i moguvam reći da se dostadobro bere za razliku od ranije pomenutog F-02 koji se teže komuša. Što se tiče silaže imaju sve semenske kuće hibride za tu svrhu a ako se baš odlučite za B-23 povećajte mu sklop. :ppozdrav:

zombie_666 je napisao(la):
Jel zna neko gdje online moze da se nadje Pioneer katalog za 2011? Nema nigdje, na Pioneer Srbija stranici dali link, al mrtav.

Kontam da sijem ove godine sve pod B23, a od toga sam mislio i silirati mozda 1ha. Jel bi valjao B23 i za silazu i za branje beračem? Vidim spominje se mnogo ovdje, ali jel ga neko radio i u siliranju i u branju beračem?
Za raniju silazu je dobar P12 a za kasniju H31 i D12, iako i B23 nije los. Ipak treba izbegavati sejanje samo jednog hibrida, bez obzira koliko izgleda dobar.

Ja sam juce porucio 7 sorti Pioneer semena sve tretirano preparatom Poncho 0.5 doze. Neke sam sejao, neke nisam e sad da li sam se za..bao kao sto clan skal kaze, videcemo na jesen.. :cao:

Narucio sam seme. 50% povrsina ce biti pod F02 (za zrno), 25% V74 (za zrno) i 25% D11 (za klip). Nadam se da sam dobro izabrao :cool: .

Samo dali ce stici da formira zrno?
Post je spojen: [time]1298715609[/time]

P12, B08 i Colomba su stigli a K67, Florenciu, N01, A24, F02 i V74 ocekujem pocetkom nedelje. Svi su tretirani sa Ponchom

e666w9.jpg

toshiba je napisao(la):
Samo dali ce stici da formira zrno?
Post je spojen: [time]1298690409[/time]
Zavisi ako ga poseje tokom prve polovine juna stize bez problema,ali opet dosta zavisi od godine...Druga polovina juna i pocetak jula to je vec R92,A24 eventualno,bila je nekada i STIRA kao hibrid za postrnu

Nazad
Vrh