cicimoric
Član
e da zaboravio sam da kazem da ima jedna novost kod Pioneera od ove godine. Ako kupis 10 dzakova sa ponchom onda dobijas 1 dzak gratis SA PONCHOM. Do sada su davali bez Ponchoa iako sam kupovao tretirano seme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cicimoric je napisao(la):e da zaboravio sam da kazem da ima jedna novost kod Pioneera od ove godine. Ako kupis 10 dzakova sa ponchom onda dobijas 1 dzak gratis SA PONCHOM. Do sada su davali bez Ponchoa iako sam kupovao tretirano seme
Tacno,i kod nas je "uzdrmano"misljenje o PIONEERU..bojcetic je napisao(la):@NA
Tacno! Ove godine neki od pionir hibrida se nisu proslavili. Jesu rodili dobro, ali neki drugi hibridi su rodili jos bolje!
Jugos je napisao(la):Dali je nek skinuo katalog pionira za 2011g?![]()
Da,izmedju ostalog......Jugos je napisao(la):Uzdrmano zbog monsanta?
Potpupno se slazem za Pionir neverovatno puno kvarnog za firmu takve reputacije !!!!!!!!!!Ne verujem da je KWS u susnim godinama mnogo losiji od PION....pravilo je dobra agrotehnika,hrana,i cista njiva ako se to ispostuje mislim da i u susnim godinama se smanjuje ta razlika u odnosu na druge kuce a da ne pricamo o tome da Misku ne treba verovatibojcetic je napisao(la):@Jugos
Ne nego npr AS hibridi su generalno dosta bolji bili nego Pionir. KWS Kermess rodilo strasno mnogo. U pioniru je jako bilo kvarnog kukuruza, neprimereno da firmu takve reputacije. Ne znam sta je bilo ove godine, ali jedino mi deluje da je seme druga ili treca klasa isla za nase trziste. Uglavnom posledica je da se nekoliko ljudi koje poznajem okrecu i drugim semenskim kucama.