Nije svaki dobar bio ni 2014-e.2014 su se rekordi obarali. Tada je svaki dobar bio. taj 0023 po ogledima je dobar, a videcemo. Posejacu ga ipak.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije svaki dobar bio ni 2014-e.2014 su se rekordi obarali. Tada je svaki dobar bio. taj 0023 po ogledima je dobar, a videcemo. Posejacu ga ipak.
Jel sejao neko 9486?
Ove godine bi probao na 2 jutra da posejem P0216 ,jel mi može neko reći utiske,čuo sam da je otporan na sušu,ali mi je jedan prijatelj rekao da ga je sejao i da je nicanje bilo očajno.
Ove godine bi probao na 2 jutra da posejem P0216 ,jel mi može neko reći utiske,čuo sam da je otporan na sušu,ali mi je jedan prijatelj rekao da ga je sejao i da je nicanje bilo očajno.
Kolega ja sejem i Pioneer P0216 i Dkc5276 podjednaki su, u prinosu dobri i jedan i drugi, ali Pioneer je znatno teži, na Zmajevki 8t može da bude razlika i do 500kg u korist Pioneera.Pisao sam jos o mom ogledu, ali vise ne znam u kojoj temi, da li Kukuruz 2015, Dekalb hibridi ili Causade???!!!
Da ponovim, imao sam na parceli od 4 kj sa istom agrotehnikom posejan jedan deo P0216, jedan deo Gasti-a i jedan deo DKC 5276. Meni se nije svidjao, u vegetaciji nije izgledao los ali na kraju Dkc je presisao ova dva! Nisam merio posebno ali kad sam vec skidao krajeve mogao sam primetiti po bunkeru na 142 da je kod 5276 vise curelo!
Nicanje na toj parceli je bilo idealno od strane sva tri hibrida!