Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I Ja sam godinama sejao 0865. A prosle god od socijalog bio 1021-4500din... ove godine nemaКод мене није било ни прошле године. Штета за 0865, платио бих га и по пуној цени, одлично се показао, сваке године смо га сејали.
Сејао сам ове године једну њиву у круг 9300 а унутра 9241. И исто је 9300 полегао доста и видела се разлика где је прелаз. А овде ни није било неке веће олује.
Odlicno, nema nikakvih problema.Kako otpusta vlagu 217 ?
Jako dobro. Odlican rodan hibrid, ima problem sa poleganjem.
Mada sam imao na dva poteza, na jednom bregu popadao izgubio bar 30 %, na drugoj njih stojao kao vojnik. Pa sad biti pametan.
Imao sam prosle godine 1096 i jako se dobro pokazao, inace sam ga brao u klipu.imao neko ove 1096 ili 0710?
izbacujem 9889 zbog katastrofalnog poleganja 2 godine zaredom pa se razmisljam koji da probam ove godine
sad citam,nisam ni procitao iznad @paorpaor da je ovaj 0710 otporan na vetar,bar kod tebe,a sta kaze vlaga?