Dobro veče narode, da se javim- sutra skidam ogledno polje Pioneera, samo vreme da me posluži jer su najavili kišu za sredu uveče, a kod mene je zakazano za 13h.
Elem, ako je neko zainteresovan, bilo bi dobro da ima moj broj, ali ga ne bih stavio javno... tako da ostaje pp (do sutra u podne mogu da odgovorim) i svako je pozvan i dobrodošao! Uglavnom sutra uveče stavljam slike i rezultate, nadam se da ću biti dobar domaćin.
Ogled nije na magistralnom putu, već je iza sela tj iza groblja. Put je na ulazu u atar i mislim da je ovim ogledom promoter dobio veću pažnju ciljne grupe- poljoprivrednika, jer svakoga koga iole zanimaju ovi ogledi, pre će stati traktorom i pogledati šta ga zanima, nego li iz auta da izađe, bar ja tako mislim. Tako sam i došao do dogovora sa Milikićem, nije mi stalo do besplatnog semena, prvenstveno sam to hteo radi sebe da znam koje ću hibride u budućnosti sejati na svojim njivama; takođe ljudi u selu su dosta zainteresovani za Pioneer a većina nije imala prilike da prisustvuje skidanju oglednih polja, između ostalog i ja se tu ubrajam.
Izvinjavam se jer tek sad postavljam poruku, ali sam danas ceo dan zvao ljude iz sela, jurio... a takođe mi je i kućna slava danas, jednostavno nisam stigao ranije.
U svakom slučaju sutra slike i rezultati na forumu