De se proverava dug, da li moze on line ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
132.336 po godini tacno.Sadasnji doprinosi su valjda oko 131 hilajdu pa puta 8 godina staza. Tj duze me od osnivanja gazdinstva do momenta ulaska u pdv.
Jer sam po zakonu bio obavezan da se sam prijavim onog momenta kada sam registrovao pg.
U zakonu pise da je nosilac pg-a obavezan da placa pio doprinos.
Na portalu e porezi se ulogujes preko e uprave. I uradis upit stanja.De se proverava dug, da li moze on line ?
Jel' ona bila nosilac ili član?Supruga kad je ušla u PDV 2021 g ,zadužili su je za dug od momenta otvaranja gazdinstva 2019. tj 2 g unazad.Ima zemlju od 2009 g. Nisu je zadužili za taj period od 2009 do 2019 .
Bila je član kod mene do otvaranja njenog gazdinstva.Jel' ona bila nosilac ili član?
Dok je gazdinstvo bilo van PDV-a,ništa je nisu zadužili po osnovu vlasništva zemlje.Da li je to slučaj samo za gazdinstva u PDV-u ili je isto i za gazdinstva van PDV-a?
Ide sigurno povecan je minimalac mislim da cemo mi u pdv mesecno 20 hiljada placati
Koliko su sada ukupne obaveze ako se neko prijavi preko poljoprivrede?mislim da i ove godine ide 10-11% povecanje PIO i zdravstveno