Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Cemu skidanje masina sa stapova?

Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Nema potrebe ali planiram da menjam najlon.
@ kiraj
Nemoj stavljati gumice na štapove.Hoće da ostane otisak na sundjeru ako se jako stegne,a preko leta na visokim temperaturama,hoće da se otope i ostane na štapu.
Ako baš moraš,stavi gumice za kosu.
Stavljam gumice za kosu.Mislim da su na jednom manjem kompletu ,dugovečnije su i bolje drže .Primetio sam da se ove leti "zalepe" iako su silikonske .Na sreću ,brzo popucaju pa se memjaju .Najbolje su čičak trake.
 
Procitao sam da je nova cena dozvola. Bilo bi dobro da za DTD ima posebna dozvola jer nikad nisam pecao na dunavu, a opet moram da platim dozvolu za celu srbiju.
 
To sa dozvolama nikom nije jasno, nije baš dobro organizovano, a ovi što vode celu priču nemaju nešto želju da se stvari oko dozvola za sportski ribolov malo promene.
 
To sa dozvolama nikom nije jasno, nije baš dobro organizovano, a ovi što vode celu priču nemaju nešto želju da se stvari oko dozvola za sportski ribolov malo promene.
Vidim da dole za srbiju ima neka podrucja gde je dozvola 3-4000 godisnja, i meni bi bilo logicno da se podeli Vojvodina na reone, jer realno ima neko gde prolazi neka recica i ko nikada nece pecati na vecim rekama a opet mora da plati 9000 dinara. Meni je blizu DTD i misim da bi trebalo bar duplo jeftinije da bude ko peca samo na jednom odredjenom mestu,,, a normalno da za velike reke treba da bude veca dozvola.
 
Onda bi kod mene dozvola trebala da bude 50000din. U selu Karas, u blizini kanal dtd,Dunav,5-6 jezera u beloj crkvi. I reka nera ali tamo niko ne peca.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
 
Ne znam kakvo je stanje sa ribom. Vecina ide na jezera, Nera je dosta brza, mozda bi bila dobra za musicarenje. Kod mene na Karasu je ocajno, samo cverglani. Znam neke mrtvake(stari tok karasa) kao dete pecali deverike i babuske na volju, sad samo cverglani sta god da stavis na udicu.
 
Nazad
Vrh