Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nisam ja to sve upecao, ako si pogledao video rekao sam i u videu .Nadao si se ovolikom ulovu pa si poneo 2 čuvarke ?
Hranimo mesto ,kao da ih tovimo ali nema ih .Jutros učitelj upeca par karaša i jednu deveriku a ja par manića i male bele (na plovak).Voda mutna od Tise ,nikako da se izbistriSem manića ,ostale i dalje plivaju.Храните место. Кажу искусни риболовци да кад се дуже време храни онда шаран склони и траву и ''утаба'' то место да нема ни муља. Онда кад му дође да се храни ето њега... па нек бољи победи...
Tražio sam novog Mobi Dika i ulovim ovu podmornicu.Izgleda da si pronašao svog #Mobi Dik a#
Čestitke za ulov , iskreno ovakav komad ne BiH vratio nazad i da koristim meredov i taman da je 100% neoštećen . . ..................................
Prilikom dovlačenja i dizanja smo ga oštetili na nekoliko krljušti i na škrgama pa nismo hteli da ga vraćemo nazad ,možda ne bi preživeo.
[/URL
[url=https://ibb.co/VxP65Yh]
Tezina??Zaboravio sam .Pre nego ga je uhvatio za škrge dva -tri puta je "bućno" a repom je dizao vodu koja je tuširala učitelja.