Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo je jaka vatra, pa krenulo da puca koza kod butkica! I ja prasice ne zasivam vise(a ranije jesam) mnooogo je ukusnije odkad ne zasivam potrbusinu!Goran IHC je napisao(la):
a pod sac?, vrh je, definitivno!, nema smeka ajos ona moca, joooooooj......Zoran Kostović je napisao(la):Jeo sam je do pre 3-4 godine a onda odjednom neće u mene i gotovdoh van teme.Nisam imao prilike da probam iz takve peći, možda bi mi se i povratio apetit.
![]()
okaci neku fotku da vidimo, ako je tako dobra posalji br tel proizvodjaca na ppalexandart je napisao(la):zanimljiva tema...ja sam pre tri god kupio mangalo za 2 brava na rasklapanje...sve na srafove...a pekao sam brava na njemu oko30 komada do sada od toga jedno 6-7 puta su bili veci od sto kila komad covek ga je napravio jebacki...zadnji ut 125 kg svinja i 50 ovce i opusteno vrti