Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cestitam,to su nezavrseni mali,jer nemalo puta ces se susresti i sa 18-19 kom okocenih,sta ces zapatio si lose maticno jato.Bice od tebe jos pravi kunicar.zabac je napisao(la):Okotila mi se zenka danas popodne punih 12 komada sto je za prvorotku po meni odlicno,pa ovim putem sve pohvale idu coveku od koga sam je nabavio(da nepravim reklamu-prepoznace se sam).Izbacila je pored njih jos sest ostataka od necega-neznam sta je, to nikad nisam do sada video.Posteljica nije,a ne lice na plodove.Ako je neko imao slican slucaj neka se javi i objasni da znamo za ubuduce.
Stavis joj piljevine... i nemas problema, to pojesti nece samo ce ona namestiti piljevinu u gnezdu kako njoj odgovara.tomos rider je napisao(la):ja cekam danas...ali situacija do mojeg....jednu cekam danas ili sutra....ubacio joj sena da pravi gnezdo...zenka sve odradila super...danas cisto da proverim stanje a sena...nema!!pojela ili izbacila.....bezveze skroz.....
nemora ona da pravi gnezdo do poslednjeg trenutka,tj do pred kocenja..Gabesz20 je napisao(la):Stavis joj piljevine... i nemas problema, to pojesti nece samo ce ona namestiti piljevinu u gnezdu kako njoj odgovara.tomos rider je napisao(la):ja cekam danas...ali situacija do mojeg....jednu cekam danas ili sutra....ubacio joj sena da pravi gnezdo...zenka sve odradila super...danas cisto da proverim stanje a sena...nema!!pojela ili izbacila.....bezveze skroz.....