Palma i junice, kako je bilo i što mislite (mo) o tome

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nije celavi ni najpametniji ni najposteniji,ali mi stalno dovodimo isti sljam na vlast a ni k...em ni mrdnu za narod vec samo za svoju guzicu.I kad vec moramo da trpimo istu gamad daj bar da i mi vidimo kakve vajde.Kod mene ni siromasnije opstine ni vece borbe za vlast.I sad nam pustili pricu za dodelu 30 junica i ako im prodje to ce im biti predizborna kampanja.A onda trpi narode i pusti neka ubira kajmak gori od tebe.:sjasi:

naravno da je od toga napravljena predstava ali

u jagodini ljudi su krave dobili
u jagodini maltene nema nezaposlenih
u jagodini majke primaju platu jer su majke
u jagodini ko ima troje dece mora da ima posao
rađaju se deca broj ljudi se povećava
prave se škole bolnice itd itd......

pa neka je i predstava ali je to bajka za druga mesta
čovek je snalažljiv i narod baš briga odakle mu novci za sve to te pare bi neko negde stavio u džep
u svakom slučaju znam da se i tamo ispod žita svašta valja ali bilo kako bilo svaka čast.

Ljudi pa nije tako sjajno, verujte da su to samo price, zaposlio ljude u drzavna preduzeca koja propadaju polako i nemaju posao za ove ljude sto rade tamo, a kamoli za nove. Ja licno a i mnogi iz mog bliskog okruzenja nisu imali nikakve koristi od te vlasti i niko ne podrzava to sto se radi i kako se radi, a da ne pricam da je jagodinska pijaca upropascena koja je bila najjaca u centralnoj srbiji

Srbija je podeljena na feude kao sto je bila u srednjem veku.Lokalni gospodari dele sirotinji i sirotinja zahvalna.Da su ti isti ,,gospodari,,zivota i smrti u Srbiji prodali tatinu staru psenicu,pa za nju da kupe junice i podele je osiromasenim seljacima to bih razumeo i pozdravio_Ovako,narodnim novcem kupovati i deliti, da bi se prigrabili politicki poeni,stvarno je zalosno.

Namera mozda i nije losa ali deliti steone junice na lutriji sa sve Suzanom Mancic...nemam reci, totalno urusavanje casti zvanja poljoprivrednik.
Ali kazu da riba pamti 30-ak sekundi pa ponovo udara na udicu a mi Homo sapiens-i, izgleda, pamtimo i krace

Poslednja izmena:
Ali kazu da riba pamti 30-ak sekundi pa ponovo udara na udicu a mi Homo sapines-i, izgleda, pamtimo i krace[/QUOTE]

ovaj deo posebno mise sviđa

S obzirom da sam iz opstine koja je sused Jagodini i da znam dosta ljudi iz Jagodine i okolnih sela mogu da potvrdim ono sto kaze borko jagodinac. Nije sve tako sjajno kao sto se prica na televiziji. U gradu ga ne vole a u selima ima odredjeni broj pristalica. Palma ima pametnu kampanju ako tako mogu da je nazovem, pomaze ljudima na selu jer zna da je za njih potrebno da ucinis nesto minimalno i oni ce da te postuju i glasace za tebe.
Bez obzira i sto ga u gradu ne vole ipak ga koliko toliko postuju. Jer svi znaju sta on radi i kako dolazi do para, ali ipak nije kao neki drugi politicari da sve strpa u svoj dzep nego pomaze koliko toliko i narodu.
Podrzavam ovu akciju deljenja junica jer ako nista drugo bar ce se malo poboljsati mlecnost u Pomoravskom kraju.

dali mi to podrzavamo ili ne svejedno nam je , ali bi trebali da stavimo prst na celo i duboko razmislimo sta je to nama nasa opstina pomogla ili dala , pa naravno NISTA.

Slazem se, u 80% opstina u opste i ne razmisljaju o poljoprivrednicima a tek ne razmisljaju da nesto daju da im pomognu.

On bar nesto daje i studentima,ako se ne varam svi imaju stipendiju i pred novu godinu je svakom dao po 50-100e ne secam se tacno za predstojece praznike,zeni ljude,deli junice...

Junice i nisu za biznis ali ce svakako dobro doci mnogim ljudima koji nemaju kako da prehrane porodicu nego dobiju besplatno junicu,jedina obaveza da je ne prodaju,a cak bi bilo bolje da svako kome se oteli da "komsiji" tele.
Sto se tice Kolubare koliko je njih tu kralo...more jedno a samo on daje narodu,a narod ko narod daj mu prst on ce saku pa ga zato i ne vole.

Onog dana kad Palma bude uhapsen poverovacu u nezavisno sudstvo! A te price 'on uzima al i malo daje narodu', ne zelim da komentarisem uopste.

Taj novac što Palma" daje" narodu jer se neko zapitao kako opština Jagodine (Palma) dolazi do tog novca?
Zašto druge opštine nemaju novca?
Da li u normalnim državama ima takvih primer?

Za mene su svi isti-lopovi,samo iza ovog ostace nesto Jagodini,bar jedan akva park i slicno.A to nece moci nigde da ponese sa sobom.U vecini mesta je obrnuta slika,sve sto stvore vidi im se na imovinskoj karti.Ali,ponavljam lopovi su lopovi.Sto kaze DJole-princip je isti,sve su ostalo nijanse!

Pare sto dobije opstina Jagodina,Palma to rasporedi i da narodu,a u drugim opstinama to se sve podele ljudi koji su na vlasti,tj koji vode tu opstinu,bar ja tako mislim!

ako moramo da biramo izmedju lopova koji se trudi da nesto uradi i lopova koji krade a bas bas nista ne radi onda moj glas ima onaj koji se bar trudi,zato
prstic gore za Palmu:)
budimo realni ovo je Srbija u kojoj se zakotilo toliko sljama da ga moze ocistit samo povampirena ozna ili veliki potop

Eeee sta smo mi Srbi... ne valja nam kad nam uzimaju pa nam sada ne valja ni kada nam daju !!!! kamo srece da svaka opstina ima po jednog Palmu a ne ko ovi nasi lopovi Pancevacki koji u 10 godina izasvaltiraju jednu ulicu u Gradu a o okolnim selima i da ne pricam !!!

Prijatelju...!!!...Lopovima je mesto u zatvoru,a ne na odgovornim mestima.Na vlasti treba da budu mladi i pametni ljudi koji ce planski i osmisljeno da rade,a ne kampanjski od izbora do izbora.
Ovo je cist populizam.Pitanje ostanka na vlasti je za nase politicare pitanje zivota ili smrti,jer znaju,ako izgube izbore,da ce ovi novi koji dodju da ih ogule kao krastavac ili strpaju u buvaru.Oni to dobro znaju,jer su to i sami uradili svojim predhodnicima.

Delice oni jos toga dosta,a ko ce to da plati......znate i sami.!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh