Pšenica 2025-2026

Eto ja u prethodnu nedelju krstio dete i svestenik nije hteo da naplati.

Kod mene u selu litija u cetvrtak, obidjemo celo selo.
Nikad dinar jedan nije naplacen!

Crkva pripada narodu a ne popovima!

Da ne bude da je post skroz van teme.

Pada sitna kisica, dace Bog da je sutra bude jos. Psenica ima dobar potencijal, narocito kasnije sorte.

Nesto me i ne zanima ali cisto da pitam za koliko novca dusu prodaje jer nikakva molitva paceniku ili bolesnom se ne naplacuje, a dobro znas da naplacuju sve.
Ako te ne zanima sta imas da pitas? Nismo ni pacenici ni bolesnici, drzimo do vere i obicaja i nista vise! Ovde bolje covek nista da ne pise i stavlja postove!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Ja radim radi sebe i moje porodice i logicno je prodavati ono sto uzgajes kako bi zaradio i hranio porodicu i to nije greh, dok ti prevaranti (cast izuzecima) pored redovne plate koje imaju, trpaju u dzep sve sto vataju i ne biraju na koji nacin pa cak i na racun oskbrljenja vere i Boga!
Ne naplacuje se sluzba Bozija ili molitva za nekoga ili necega!
Eto Darko rece da njihov seoski pop nije naplatio krstenje ali ne rece sa koliko ga castio😳

Ja radim radi sebe i moje porodice i logicno je prodavati ono sto uzgajes kako bi zaradio i hranio porodicu i to nije greh, dok ti prevaranti (cast izuzecima) pored redovne plate koje imaju, trpaju u dzep sve sto vataju i ne biraju na koji nacin pa cak i na racun oskbrljenja vere i Boga!
Ne naplacuje se sluzba Bozija ili molitva za nekoga ili necega!
Eto Darko rece da njihov seoski pop nije naplatio krstenje ali ne rece sa koliko ga castio😳
Što će reći da ako odeš da prodaš tu pšenicu po nekoj ceni, i kažu ti na otkupnom mestu platićemo ti dva dinara više od redovne cene, ti ćeš decidno to da dobiješ. Ako sam shvatio?

Nazad
Vrh