Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš zato ja nikad nisam voleo da unapred pravim kalkulacije, da brojim zrna, da merim 10 klasova i sto andraka... Više volim kad iskipujem poslednju turu i dođem kući, pa ondak načmem pivo, i iznenadim se... Ponekad i pozitivno, ali samo ponekad...Наравно да се не зна наши стари су знали да док не дође у амбар нема калкулације.

Da, ali 10aprila psenica ne izbacuje klas napolju, a ovde izgleda da je stradala rana sorta i te psenice iz prvog roka koje su krenule pocetkom maja da izklasaju pa je bio klas na pola izasao i tu ga mraz presekao.Kolika je bila temperatura u minusu?
Prošle g imali smo -5 ,istina malo ranije oko 10aprila.Repica je bila u cvetanju.Probaću da vidim slike tačno.Pšenice su rekordno rodile.
Onda bi masa bila zelena, jer ti prskas kad cveta psenica a ne kad krece da izbacuje klasA normalno, prskanje po "mrazu" nema ništa s'tim....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
-2 do -5 sto sam uspeo saznat u delovima gde imam psenicu.ovde druze nema sanse od rekorda ak uspeje da napuni sam 1/3 klasa bit ce dobro.Kolika je bila temperatura u minusu?
Prošle g imali smo -5 ,istina malo ranije oko 10aprila.Repica je bila u cvetanju.Probaću da vidim slike tačno.Pšenice su rekordno rodile.
klas jos nigde nije bio izaso 1maja al se osetio pod rukom dokse pipa biljka da je blizu izlaska.prskano tek tjedan i pol mnakon mraza.zasad neko nase zapazanje najvise stradale passion, anica i sofru i vecina visljih sorti.Da, ali 10aprila psenica ne izbacuje klas napolju, a ovde izgleda da je stradala rana sorta i te psenice iz prvog roka koje su krenule pocetkom maja da izklasaju pa je bio klas na pola izasao i tu ga mraz presekao.