lucijan013
Član
Ali zato cena, dvajes dindzi!Ne fali mu nista.
Ma idi begaj 3t a ulaz 70k![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali zato cena, dvajes dindzi!Ne fali mu nista.
Ma idi begaj 3t a ulaz 70k![]()
glupo zvuci zaista ali da oboli i ove 2t po jutru sad zbog ovog sunce-kisa-sunce-kisa ima sansu samo takoNisam ocekivao medju ovom susom da ce biti nekog ko se brine oko previse padavina ...
bukvalnoКакав максбет и остале кладионице за овај посао треба имати ону ствар![]()
Ако је код тебе и мене суша није свуда, очигледно.Nisam ocekivao medju ovom susom da ce biti nekog ko se brine oko previse padavina ...
Ni meni to nije jasno, mislio sam da sam ja nesto zeznuo, medjutim vidim da su oprljene skoro sve psenice i to po nekim flekama kao, sarama, mestimicno, ne kapiram sta je to...kad je gledas kao zelena, kad udjes u nju sva zuta, uzas, to da padne sto kazes 100l nema pomoci, nije mi bilo dobro ceo danbukvalno
jecam ce jos i biti dobar jer nije izgorio kao psenica(manje vestaka) pa ce izgurati neki ok prinos,3 tone i mozda preko
nekim psenicama je itekako zakasnila,posebno onima koji su ulozili po propisu,to je izgoreno skroz,od dole i od gore
ironija je da su bolje psenice koje nisu prskane od bolesti ni jednom i to se sad vidi ovde razlika
A zašto misliš da će da se zažuti zbog ne prskanja?Prskao sam samo od trave, i avenue deluje veoma dobro. Bojim se samo da ce mi fuzarijum uzeti vise nego sto sam dobio. Pala je sada jedna kisa u cvetanju i bice valjda jos jedna za koji dan... Ali hebiga, interesuje me takodje koliko ce da se zazuti zbog neprskanja.