Ima tu i žirafe i nosorozi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bez navigacije u prolencu i jesensku setvu postalo nemoguce radit ovde.drugar nema navigaciju pa stane na svakom kraju svalki put i ceka da se prasina slegne da vidi gde da teraSetva u sahari.
U jednom pravcu vidiš, u drugom nagađaš
![]()
![]()
Avenue rodi vrhunski, sad se već i naviklo da je veoma neizgledna pšenica i da do samog vršaja misliš da su ti prinosi veoma loši ali kad uđe kombajn onda iznenađenje u pozitivnom smislu. U mom kraju svi tako kažu koji su je sejali a svi su zadovoljni prinosom.Zavrsena setva danas!
Par kj Avenue po prvi put, ostalo provereni Sofru! Sa 150 kg/kj / 130 kg/kj NP 5:30
Ceka se kisa za vikend!
Ja sam pre neki dan kupio zadnjih 250kg, ali zato sofru nema u mom kraju, cak i ne znaju za sofru kada pitamOvde Avenue ni za leka, nema sanse da se kupi...
Ja je kupio u agrar petroviću. Hteo asterion al nije bilo pa ajd avenjuOvde Avenue ni za leka, nema sanse da se kupi...
Hvala puno, ali daleko mi...Jel ti pomaže nešto da potražim tu kod mene?
A ako hoćeš prvu reprodukciju to imam ja, ako ti nešto znači s obzirom na daljinu....
Nema ni kod njih vise, zvao drugara koji radi tamo.Ja je kupio u agrar petroviću. Hteo asterion al nije bilo pa ajd avenju
Ne bih smeo da se igram, pre neki dan jedva preneo 20l nafte, bukvalno ih molioU BN gdje uzimam imaju ili su imali 45 sorti psenice, tako mi bar ona gospodja rece.