Pšenica 2023-2024.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba da bude slika na poklopcu sa desne strane.42 kruga se okreće kurbla dok ne odradi 1 ar.Tako je bilo na mojoj A200.

Kad sam video Dajca,pomislio sam da si zvao mog priku da ti poseje,da imaš bar jednom lepo posejano žito!
Juče nahranio mišove.
Na 9 kj. 14 kg. Cinkosana.

Sve joj odgovara i vlaga i temperatura.
10bc096bb3a36be6b239958832eefe31.jpg

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ne moraš puniti pune džambo vreće, mislim zbog zapremine sejalice. Ja lično ne volim da je praznim do kraja.

Koliko punis vrece? Vec su koriscenje? Ja sam mogao od ove god tako, ali bih morao da kupim nove vrece, ove stare pocele da pucaju, pa nisam stigao sve da organizujem. Proci ce i ova god kantama, a i samnjio sam na 9t semena.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Ne moraš puniti pune džambo vreće, mislim zbog zapremine sejalice. Ja lično ne volim da je praznim do kraja.
Nemam problema jer je zapremina sanduka 1020 lit
Koliko punis vrece? Vec su koriscenje? Ja sam mogao od ove god tako, ali bih morao da kupim nove vrece, ove stare pocele da pucaju, pa nisam stigao sve da organizujem. Proci ce i ova god kantama, a i samnjio sam na 9t semena.

Skroz do kraja. Kupio sam neke ojacane dzakove sa kacenjem u 4 tacke bile su jednom koriscene, mislim da je bila u njima plastika. Pise na njima 500 kg ali verovatno se odnosi na tu plastiku jer semena staje dosta vise.

Nije tu velika usteda na vremenu, nego ruke i ledja. Meni cale puni kofe na siber, ja sipam. Levo i desno od zemlje, samo za sredinu mora da mi doda na stepenik. Ali zato dobijem na vremenu pri selektiranju, ovako ide u prikolice, a sa vrecama bi islo sporije dok se promeni, zaveze, pomeri, natovari... I da, neko treba da je siri posto nemam onaj usipni kos.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh