Pšenica 2022-2023

Prevencija kod psenice je izgleda sve.
Preventivno protiv cikada, preventivno protiv bolesti...

Gotovo i kod mene. Dobila duet ultra i vantex pa sta joj Bog da.
0073ef60ace57289f16ece18d7450c1c.jpg
4bdd79d5f2a35853cfcb1786f76b5cbb.jpg
94cefe02f4dae90e39fc87994df1d392.jpg
63cf7cf237b54bc35afe0b65d0d09c6d.jpg

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Jel ima neko sliku kako to izgleda kad miševi toliku pšenicu popasu?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Људи шта је ово мишеви ми поједоше 3,4м пшенице уз комшијину уљану репицу? Чиме да их решавам оће ли им инсектицид којим тренутно прскам бар дијареју изазвати или нешто друго да им спремам?
Odakle miševi sa ovako kišovitim prolećem?

Kod nas sad krenula Lema. Nije strašno, ali nadje se. Ne znam ni sam šta da radim sad, nemam baš vremena, ali mislim da ću morat to poprskat...

Pad cena poljoprivrednih proizvoda se nastavlja, kraj se ne nazire. Vreme je da se odradi zaštita klasa na pšenici koja još povećava troškove proizvodnje. Rešio sam da uradim sve kako treba i nadam se normalizaciji cene, uz stalnu misao:DA LI DOBAR PRINOS MOŽE NADOKNADITI KATASTROFALNU CENU PŠENICE? Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2023. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.

Krenuo sam prvi puta u januru protiv korova, zatim dva puta fungicid i oba puta sam mješao i insekticid, sad bi samo sa insekticidom i to bi bilo četvrti ulaz i tri puta prihrana rasipačem...

@emigrant je l išao tretman regulatorom rasta?
Ja sam ove godine imao tri prihrane, ali i uradio tretman cerone-om. Za sada nije previsoka, stabljika jaka, elastična, videćemo šta će biti.

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

Nije išao regulator rasta.Ni na jednoj parceli nije polegla samo ovde zato što sam prošao dva,tri puta sa rasipačem.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Nazad
Vrh