KishRobert
Prijatelj Foruma
Da su i kod nas psenice pokisle i one bi pobesnele,ovako zali boze na cega psenice izgledaju a i sam atar je jadan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega kakav si "furore" dodao u prskanju psenice?Ako si ovaj https://www.cropscience.bayer.rs/sr-Latn-RS/proizvodi-zastita-bilja/herbicidi/furore-super.aspx , a ja samo njega znam kao furore onda vise neces imati psenicu.Ja sam pre 10 dana uradio kompletan tretman. Za vikend sam obišao parcelu i nisam mogao da nadjem ni lemu mi ona jajašca što ih je bilo u neograničenim količinama. Dakle Fastac je odradio maksimalno posao. Sad još da fungicid se usvoji u biljci i da bude zaštićena (a msl da hoće nakon ovih kiša). Za trave ne brinem jer je ona u većoj meri iznikla i dobila je dozu. Jedino što me brine jeste divlja zob. Ne znam da li je ona bila iznikla. Dodao sam furore pa ćemo videti da li je to ok. Sad pšenici samo treba sunca i msl da za nedelju dana neće moći da se prepozna (naravno u + smislu).
Da su i kod nas psenice pokisle i one bi pobesnele,ovako zali boze na cega psenice izgledaju a i sam atar je jadan.
Jel si probao u jecmu mozda ili su cuo da je neko prskao jecam?Spajki već 3-4 godine koristim Furore super u prskanju pšenice, a razlog je pojava divlje zobi. Naravno uvek ide uz Sekator i u dozi do 0,8l/ha. Nikad nisam imao problem sa pšenicom, ali zato dobro deluje na divlju zob. Tako da, nemoj da brineš, sve će to biti OK.