Vidovita Foko ,ljubim te u oko.Биће пара на житу ове године.... јавља ми се има све да продам у зелено![]()
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidovita Foko ,ljubim te u oko.Биће пара на житу ове године.... јавља ми се има све да продам у зелено![]()
Господо Сељаци сви који сте ме саветовали да оставим Жито да не преоравам били сте у праву.Жито изгледа као код Мимса на слици једнако је никло као четка да не поверује је човек....сад сам задовољан![]()
Јеби га нисам баш стручан као неки што све знају.....Све сами стручњаци и АГРОНОМИ а док није било интернета и компјутера нису знали даље од носа....E moj grunte čovek bi pomisli da znaš nešto!!!
Јеби га нисам баш стручан као неки што све знају.....Све сами стручњаци и АГРОНОМИ а док није било интернета и компјутера нису знали даље од носа....![]()
Овако лош почетни вегетациони старт жита никад нисам имао,и то да почне да ниче у Фебруару ја лично никад зато сам и био скептичан по овом питању.....да имам 70 год вероватно би све знаоали ето научих и ја нешто...
Slikao danas jednu iza placa,malo davi voda,ali urea je vidno pocela da deluje
hoster photos
- - - - - - - - - -
![]()
Verovatno je u kasnijim fazama nešto uprskao. Danas sam obišao jednu parcelu koja je blizu puta, lepo je izašla sklop je dobar i nisam primetio štete od miševa.