Ovo pitanje može i mnogima u Vojvodini takođe da se postavi što se agrotehnike tiče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbitnije je da na rasipacu imas ujednaceno preklapanje.Zanimljivo pitanje,moze da rodi a i nemora!Kakva ti je njiva lepa kao u Vojvodini ili smoLnica,bacio osnovno djubrivo ili nisi,radices 3 zastite i regulator rasta ili ces da to preskocis kao nepotreban trosak?![]()
Nesto me secanje slabo sluzi......dobra godina losa cena, losa godina dobra cena. sve u svemu isti......
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
pomoc prijateljaa..Nesto me secanje slabo sluzi......![]()
Kod mene se psenica radi na sledeci nacin : rasturim seme rasipacem,pa onda zatanjiram olt nosenom tanjiracom 20 diska i onda se ceka vrsa i dobar rod.... salu na stranuZanimljivo pitanje,moze da rodi a i nemora!Kakva ti je njiva lepa kao u Vojvodini ili smoLnica,bacio osnovno djubrivo ili nisi,radices 3 zastite i regulator rasta ili ces da to preskocis kao nepotreban trosak?![]()
Iz istog razoga i pitam sta se moze ocekivati od psenice posejana u ovom trenutku,.... moje misljenje je takodje da bolje posejati neeku prolecnu kulturu i ocekivati neki prinos ,nego rizikovati sad sa psenicomKako trenutno stoje stvari ocekivanja na takvo ulaganje su takva da ces sigurno biti u minusu.
Nemoj me nista pogresno shvatiti ali sta je tu je!
Nece ,seme je na dubini bar 3 ,4 cm tako da nece ali ako bude -25 bez snega e onda ...I ja imam pitanje za sve vas. Hoćeli ovi mrazevi oštetiti tek klijalu pšenicu (klica oko 5-6mm) u zemlji? Vidim najavu da od nedelje temp idu u plus, bez jutarnjih mrazeva sa dosta sunca i dnevne temp 10-13C.
Kažu da se klica vrati nazad ako joj je hladno pa ponovo izađe kad otopli.![]()
Iz istog razoga i pitam sta se moze ocekivati od psenice posejana u ovom trenutku,.... moje misljenje je takodje da bolje posejati neeku prolecnu kulturu i ocekivati neki prinos ,nego rizikovati sad sa psenicom
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
Za klicu neznam a za kliću garantujem da je tako....Kažu da se klica vrati nazad ako joj je hladno pa ponovo izađe kad otopli.![]()