A jel se isplati da zalivate psenicu na ovu cenu nafte ?? Svakako ima predispozicije (ako se sklope ostale kockice do zetve) da bude mnogo bolja od ovih koje nisu ni nikle, ali cena zadnjih par godina + skupa nafta bas i nije situacija naklonjena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Карта каже друдојачије,можда северозападни!?Komsija oduvek smo bili severni banat.
Obavezno odradi regulatorom ova pšenica je veoma sklona poleganju.Zaboravio reći da je u pitanju Solehio i da sam sejao 14.10.Nisam ga ranije sejao pa ne znam da li da spremim i regulator rasta ili ne treba?
Bez da se iko ljuti,ali sada sejati pšenicu ili ječam, po ovakvim vremenskim uslovima,je za mene čista ludost, u ovo vreme se ljudi kolebaju da li će uopšte sejati kada su uslovi idealni za setvu (vlaga i temperatura ...) a ne kada je zemlja u deficitu sa vlagom i to preko 100 litara.I kad kiše nema na vidiku bar još desetak dana.