zeljko_srb
Član
Kod mene 3700kg na 1.5 kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi to pokusavao, posto nemam stoku a i kod mene slabo ko ih ima. Posle ovih kisa cu proci sa gruberomDa li može da se nađubri pa da se silira?
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Ne bi to pokusavao, posto nemam stoku a i kod mene slabo ko ih ima. Posle ovih kisa cu proci sa gruberom
Kod nas je ove godine
1.Sofru
2.Solehio
3.Ilina koja je rodila u proseku 20% manje nego gornja dva i izbacena je iz rasporeda za sledecu godinu.Zvezdana se vraca na parcele sledece godine jer nije mnogo zaostajala za prvom dvojicom a boljeg je kvaliteta nego prve dve visokoprinosne sorte koje po pekarskom kvalitetu spadaju u stocnu psenicu.
Da li može da se nađubri pa da se silira?
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
https://youtu.be/3-EWV2Ro7skMalo mi je nejasno pitanje, želiš da je siliraš i šta da radiš sa njom? Ili možda želiš da je pokosiš zajedno vlat i slamu pa da je presuješ i zamotaš u najlon. Tako rade pojedini stočari iz mog kraja.
Послато са X5max_PRO уз помоћ Тапатока
Nebi da ti pametujem ali vec si u gubitku s njom pa bi ti predlozio nesto a ti resi kako ti odgovara stavi je jedno mesec dana pa uzori duboko i gotova stvar {bice to dobro zelenisno djubrivo a ni trava nece moci bas da ide jer je zito cesto a vidim da imas i dobar traktor a verovatno i plug tako da ces je lako zaorati}
Bio neki dan do Zagreba, uz auto put ima još jedno 90% površine pod pšenicom da se kosi.
- - - - - - - - - -
Mislim na Hrvatsku. Kod nas je pokošeno.