Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je imenjace to je najvaznije, tesko jeste ali napred moramo. Nazat nikako ne dozvoljavamImenjače šta da se radi. Da smo živi i zdravi. Valjda se neće skroz potonuti izbog štete od nevremena.
Nego sto jako zrna ispadaju iz klasa.Ingenio je ove godine kod mene zavrsio,najgori je ove godine... danas do podne radili 14.9 vlaga a cujem od drugih da su imali 16-17 vlagu
Pored mene komsija nije pre setve gram vestaka bacio,2 puta prskao,jednom prihranio ureom,ja sam nabacao kao da cu krompir sejati 3 puta prskao,3 puta prihrana i dva navodnjavanja,ja Ingenio on solehio i skoro tonu ima vise... svi se zale na Ingenio u selu,nije mi ispadalo zrno...Nego sto jako zrna ispadaju iz klasa.
Moze da se vrse ako je vlaga dobra. U selu svi navalili da im se radi kombajn od njive do njive nikako da ubode dobru vlagu. 16+ na vecini, zrno tvrdunjavo, slama suva.
Nase zabolo na 13. Peglamo pun gas, danas skinuli 10tak kj, kisa oterala.
Vetar duvao, prilikom praznjenja delimicno zanosio zrno van prikolice, bice hrane za zivotinje razne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Murtin,kako ti se pokazao SOFRU?Koliko baca po lancu,jel predje 4.5t/kj?
Ja u zadnji 5godina redovno sejao samo INGENIO,ove godine nemam Ingenio,samo SOFRU,GRAINDOR i SOLEHIO.