I šta kažu mlađi???Mlađi su izašli da probaju ovu parcelu Ilico
Послато са HTC Desire 626 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I šta kažu mlađi???Mlađi su izašli da probaju ovu parcelu Ilico
Послато са HTC Desire 626 уз помоћ Тапатока
Nemoguće da ima samo 36xx,moja lošije izgledala i nacurelo 40xx,to je to što sam napisao pre neki dan kako to sve izgleda bolje sa slike i sa puta a kad uđe kombajn,hmmm...Vlaga oko 14,hl 77 prinos 36xx po jutru.
Ovaj zadnji red mi se sviđa,ali sumnjam...Stvari sa pšenicom u ovom delu Srema i Mačve su sledeće:
Pre mesec dana govorili
1.Pšenice posejano više nego lane
2.Pšenica dobro izgleda
3.Rod će biti dobar
4.Cena če biti mala(16 dinara)
Sada stvari stoje ovako
1.Pšenice posejano više nego lane
2.Pšenica dosta polegla i ništa posebno
3.Rod manji od očekivanog,kvalitet osrednji,hektolitar lošiji
4.Cena će biti veća(19)
Kad je klas naduvan, nabubrio (naježen da zrna vire) tu nešto ima a kad je vretenast, tanak tu leba nema, one toplote su presudila većini pšenica a što je veće zlo i ove kiše sad još više ga urnišu, biće samo paspalj (stočno brašno) od njega ali no, ja sam započeo jednu parcelu pre kiše zvezdana (60% pologa u fazi nalivanja) i skinem 21 džak kući i ostalo tek juče predam hl 79,5 vlaga 13,4% a prinos šacometriski oko 4-4,2t po kj ali zrno izgleda lepo modro (samo sitnije zbog gore navedenog) a ovo što treba sad da se vrše to je sačuvaj bože kako izgleda.Nemoguće da ima samo 36xx,moja lošije izgledala i nacurelo 40xx,to je to što sam napisao pre neki dan kako to sve izgleda bolje sa slike i sa puta a kad uđe kombajn,hmmm...
Bole ga ona stvar on ima fixnu platu,nama će faliti ako bude falilo najviše...Hahaha, jadan taj koji mora da mu objasni kako nije rekord i gde je nestao
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Mislim da preteruješ kada kažeš da sam ja jedini kojemu se može verovati ali to je tvoje mišljenje .Ima mnogo poštenih članova.Nije da vam brojimo novce ali izveštavaj nas o prinosu i svemu ti si jedan čovek kome se može verovati,mi ovde još strpljivo čekamo ...i jedva čekam dan da to sve završimo i ajmo Jovo nanovo...