ichbinmilan
Član
Mirko isprazni inbox!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je 3x16 u dvoristu 40 din a ako se ide po njega 38din.Ima i jeftinijih djubriva jako dobrih Eliksir,Lincer....za manje pare.Naprimer sad je AN ruski 34 din(bio 38 )a nije 46-47 din.Malo se cene naduvavaju.Bas i nisu jako naduvane...
Napr. ja bi rado platio 38 din/kg da mi je u dvoriste 3X16... Nisam cuo takvu cenu za to djubrivo odavno... (primera radi).
Za Baletku znam da je jako visoka,bude metar visine i oce da polegne.Video sam je uzivo.Setvena norma kao i sva strana semena oko 200kg po hektaru.Imam u ponudi seme psenice kompanije RAGT.I to Yetti i Baletku...ima li ko iskustva?
Kod nas je 3x16 u dvoristu 40 din a ako se ide po njega 38din.Ima i jeftinijih djubriva jako dobrih Eliksir,Lincer....za manje pare.Naprimer sad je AN ruski 34 din(bio 38 )a nije 46-47 din.Malo se cene naduvavaju.
Malo su ti cifre naduvane,ej 5 litara da razbacis azot na hektar,kao da nemamo traktore pa se pise.
Proslogodisnje cene na odlozeno placanje! Znam da je u kesu druga prica!Djubrivo NPK je 38 din kg a ne 66 din.
Djubrivo AN je takodje 38 a ne 47 din.a ima i jeftinije SAN 33.
Izgleda da nemate pojma sta amortizacija znaci, a mene mrzi da vam objasnjavam. Naprotiv, imam relativno novu mehanizaciju 2000+ godiste. Ja kad odem da sejem psenicu isteram masina za 40ak hiljada eura. Posto masine nisam nasao iza coska, i to moram negde da uracunam!Kod tebe amortizacija duplo na hektar psenice,ti mora da teras super krs kad je potrebna tolika amortizacija.
Pa, manje vise to je to sto sam i ja napisao!Zastita Presing za hektar je 1600 din+sekator 2000+tezis,metmark 200 din+prihrana 3x20 500 din.
Shvatio sam i jaSeme ima i jeftini a radja jako dobro,naprimer NS40 uvek nacuri kao i strana semena a kosta 32 din.
Mesate hektar i katastarsko jutro .Otkud odjednom zetva 100 eura a bila je 7000 din.za ZR,tako se ovde pisalo.
Ako hoces da dodjes u Sabac nacu ti ja i jeftinije a ako oces da ti neko dotera iz sapca do novog miloseva za 40 din onda si u zabludi.Kod nas je trenutno NPK od 36 do 40 din za kes.Molim te posalji mi kontakt od tog lika na p.p. da narucim i ja za sebe jednu kolicinu ovde u sred Banata, pa da mi dovoze za 40. Izvinjavam se za
Kod nas je 3x16 u dvoristu 40 din a ako se ide po njega 38din.Ima i jeftinijih djubriva jako dobrih Eliksir,Lincer....za manje pare.Naprimer sad je AN ruski 34 din(bio 38 )a nije 46-47 din.Malo se cene naduvavaju.