Po čemu je bolji i ko od nas poseduje uređaj za pravilno nanošenje tečnih fungicida na seme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ste sejali 3 puta psenicu,na psenicu?
Po čemu je bolji i ko od nas poseduje uređaj za pravilno nanošenje tečnih fungicida na seme?
A ko poseduje uredjaj za pravilno nanosenje praskastih fungicida?Po čemu je bolji i ko od nas poseduje uređaj za pravilno nanošenje tečnih fungicida na seme?
Da li ste sejali 3 puta psenicu,na psenicu?
Svake godine tanjirate ili nekad orete?Mi sejemo u livade vec 12 godina... ali mozda svaku 4 suncokret, jer tamo kukuruz kao sto znas bas i ne rodi pa zbog toga, i ispod 3000kg/kg nikad nije bilo, bilo je kad je lezala voda u doljici....
blago meni sto da se mucim kad je kish tu a i krle ne propusta, ma citav zivot radimo sa njim ali cale zaboravio a ja ne razmisljam.Nemoj slucajno da okrenes neku stranu unazad...
Mankogal!
Svake godine tanjirate ili nekad orete?
E pa lepo moram na ovo odgovoriti kao da sam ja moderator i zamolio bih vas kolega Matiću da ako ste to iskreno mislili da je Mankogal i Akord jedno te isto da ne lupate bez veze jer lično me dotiče pogotovu iznošenje nepravilnosti u vezi pesticida uopšteno jer greške ako ih neko primeni mogu biti katastrofalne. Što se tiče nanošenja tečnih fungicida na seme JA je imam i radi besprekorno a onako i da znate imam i za praškasto nanošenje, molio bih vas Matiću da nesvatite ovo suviše lično jer ovo iznosim zbog ostalih forumaša.Recimo ja.Akord je mnogo skuplji od Mankogala a funkcija im je ista pa mi nešto ne pada na pamet a ni pare sa neba za Akord.
El moze neka slika da vidimo kako ta masina izgleda?. Što se tiče nanošenja tečnih fungicida na seme JA je imam i radi besprekorno a onako i da znate imam i za praškasto nanošenje, .
Neko je bio vredan.Spremno za zito 110kj,u ponedeljak pocinjem sa sejanjem.