vladimir92
Član
Smem li sa herbcidom da pomesam prihranu preko lista,prskao bi sutra ovas,imam boce i ostruge?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U kojoj fazi si ga kosio?Ja sam na 40 ari imao 267 bale, cist ovas prolecni, ali ipak se bojim da ga sejem, jer kad udari susa hoce da podbaci, imam holstajn krave I lude su za ovas, izmedju dateline I ovsa biraju ovas sto mi je prosto neverovatno... inace u mom kraju kazu da ovas moze da rodi dosta, meni je ovo prvagodina isto ostavio sam nekih 10 ari za seme za zetvu, jos uvek je stablo zute boje kod mene cekaju da po beli da bi ga ovrsili...
Pa kad je isterao resice, ako me shvatas, nije poceo da pravi mahune nego tek je isterao, visina je bila malo preko haube imt539 ali gust smo ga posejali negde oko 1,7 kg po aru, ali se isplatioU kojoj fazi si ga kosio?
Ne bih znao da ti kazem kolko je imalo jer ne merimo, jesenji je ovas.Ivann@, koliko rodilo? Da li je jesenjak ili prolecni?