sto se tice jove iz neradina,taj nema sta nema i zmajevke i cisterne i traktore i bogzna cega nema tamo..ali to je takav prevarant i toliko je skup da nije normalno....isao sam kod njega pre jedno petnaestak dana,trebao mi je teleskopski hidraulicni klip za prikolicu jednoosovinku i on mi kada sam ga pozvao telefonom kaze ma imam dodji.odem ja kod njega kaze on biraj i iznese mi neke zardjale hidraulicne klipove sa zardjalim i rasklimanim kuglama
.ja ga pitam koliko trazi a on kaze 150e
pitam ga zatim koliko trazi za kabinu od fergusona kaze on imam jednu dobru ali bez ijednog stakla cena je fiksna 200e...e pa mislim se ja u sebi,neces ti jovo mne zajebati i ziveti od mojih para okrenem se i odem...zatim odem u temerin na vojni otpad da nadjem klip,tamop neke dve babe smorene sede ja nadjem klip ali na donjoj kugli nema ono gaziste sa rupama sto se uvrce na donji deo prikolice,ja pitam posto je kaze ona sa pdv-om 10000din
pa reko kako da ti dam kes kad je klip nekompletan,kaze ona to ti je sto ti je...zatim odem u rumu na vasar trazi klip,trazi i naidjem na jedan pravi teleskopski klip od fapa sa cetiri radna tela pitam coveka koliko trazi kaze on 150e,ja ga pitam pa jel ispravno to jel radi on mi kaze,pa neznam dal radi
.i tako sam ja ostao jos i bez klipa a i bez dobre volje da nadjem klip...ako neko zna gde ima ili ima polovan hidraulicni teleskopski klip za jednoosovinku prikolicu,najvece duzine koju mogu da ubacim kad je skupljen u prikolicu je 46 cm,moze od kamiona samo da je sto siri u da ima sto vecu snagu neka mi se javi.