Osnovati novo udruženje....

stiv je napisao(la):
Dobro ,sad ispada da sam ja kriv što sam uopšte predložio ovako nešto.a sve zbog nečijeg načina odgovaranja na forumu,na koji sam uzvratio..kako jesam!Ko uopšte može od vas da mene ocenjuje i zna o meni kakav sam i šta sam uradio...ako se većina poznaje sa Kishom....to ništa ne govori,jer mene ne znate lično!Samo mi se učinilo da vaše okupljanje može da preraste u nešto ozbiljnije :sta:Izgleda da sam pogrešio.....brišite temu ::lose::
ne,koje rekao da si ti kriv?
ja sam izneo samo moje vidjenje stvari oko udruzivanja!
i ukazao na moguce probleme koji su se kod nas pojavili...

Vecina smo vec clanovi nekakvih udruzenja ::namigivanje::
2. Udruzenja jako tesko mogu da opstanu jer su neprofitabilna ::lose:: i kao takva imaju problema vec pri samoj registraciji.
3. Udruzenja su jako potrebna za pristup losim politicarima EU agrarnom fondu , da bi sto vise mogli da otudje od njega a u svoju korist .
4. Druzenju u sremskim karlovcima zameram samo sto ce nasi politicari to prestaviti kao njihovo delo :zli: :zli: sto su i izjavili

Rale 83 je napisao(la):
4. Druzenju u sremskim karlovcima zameram samo sto ce nasi politicari to prestaviti kao njihovo delo :zli: :zli: sto su i izjavili

E pa stvarno, nemam reci...
Politicari nemaju veze sa druzenjem u Sremskim Karlovcima.
Ja sam zamolio pomocnika ministra da dodje da bismo imali priliku da mu licno postavimo pitanja i ja sam poslao vest na sajt MINPOLJ gde je navedeno da je skup organizovan u saradnji MINPOLJ, Poljoinfo foruma i PSS "Tamis" iz Panceva, sto je i istina. Zeleo sam da skupu i Poljoinfu dam na vaznosti i publicictetu i nikakvi politicari i politicki poeni ne proizilaze iz toga.

Izvinjavam se svima na :off_topic:

I tako ponovo udarismo šamar jedinom čoveku iz ministrarstva poljoprivrede koji ima sluha za nas...

Rade šta bre nisu političari predstavili kao njihovo delo,kako da nisu jesu i tačka. Šta se bre startuješ.Što se budeš više pravdao dublje će ti ući,bićeš i ti političar do kraja i vođa nekog udruženja. ::namigivanje:: :ppozdrav:

Nazad
Vrh