Pa nase okupljanje moze,ali okupljanje ali ne pisanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne,koje rekao da si ti kriv?stiv je napisao(la):Dobro ,sad ispada da sam ja kriv što sam uopšte predložio ovako nešto.a sve zbog nečijeg načina odgovaranja na forumu,na koji sam uzvratio..kako jesam!Ko uopšte može od vas da mene ocenjuje i zna o meni kakav sam i šta sam uradio...ako se većina poznaje sa Kishom....to ništa ne govori,jer mene ne znate lično!Samo mi se učinilo da vaše okupljanje može da preraste u nešto ozbiljnije Izgleda da sam pogrešio.....brišite temu
Rale 83 je napisao(la):4. Druzenju u sremskim karlovcima zameram samo sto ce nasi politicari to prestaviti kao njihovo delo sto su i izjavili
I pricacemo o prinosima i opstem ratarstvu i lepim zenamaNorth ARMY je napisao(la):Zato cemo mi lepo da pozovemo Radivoja na neko nase druzenje da se druzimo daleko od aparata i novinara,samo opustencija.