futurefarming je napisao(la):
Pozdrav za
Kishovog tatu
a što se predloga tiče glasam
ZA!
nije mi do zezanja,tata mi je jako bolestan.
ivanm je napisao(la):
Tužna istina o zemlji Srbiji - ovde je uvek bilo lakše osnovati novu stranku, novo udruženje, novo... (bilo šta) nego stisnuti petlju, reći kome i šta treba, pa popraviti i izmeniti već postojeća udruženja, stranke...
Dokle ćemo stalno čekati da neko nešto uradi za nas?
Kad god neko od nas kaže - država ili udruženje mi nije pomoglo,ja predlažem iz ličnog primera, da postavi pitanje - a šta sam ja uradio da pomognem samom sebi? Šta sam ja žrtvovao za bilo koje udruženje ? Ako nisam, kojim pravom očekujem da neko nešto uradi za mene??
nema od toga nista...neko ce pomisliti da sam nerealan,al' uvek se setim "nase" borbe oko naseg problema u novom beceju.
kod nas se desilo izlivanje tise na plodna zemljista i evo ima godinu dana kako tamo nemamo nista,
tisa je probila dolmu,zato jer vlast nije dobro podigla odbranu,zapravo smutili su sa radnjom.
uglavnom ja tamo imam 3kj(al' me boliiii uf nemate pojma koliko),dovodili smo mi kojekakve tv-e ekipe,snimali,bio i cak mini protest,bio sam cak i ja na tv-u,davao intervju...
e sad,(opet ce neko to protumaciti onako kako to hoce) na primer,na tom mini protestu,kada su bile tv ekipe,nisu bili mnogi ljudi vlasnici tih njiva,farmer bob,njegovi sogori,onaj celavi sto je bio u karlovcima sa bobetom....a oni svi imaju pozamasne kolicine ha u toj rudini,sta to kod obicnog coveka znaci?
ispalo je da ja kao mali proizvodjac i paor pricam umesto tih ljudi!
tad sam rekao vise nikad i nigde!a nase udruzenje je zaista to odigralo,cak smo i radivoja pozvali u pomoc,ostalo je sve na prici....