Osnovati novo udruženje....

stiv

Član
Učlanjen(a)
7 Jul 2008
Poruka
579
Pošto vidim da na vašim okupljanjima ima dosta prisutni...da li ste za to da osnujemo novo udruženje...jer od ovih dosadašnjih nema ništa...ako ništa drugo možemo se približiti vlasti i možda uticati makar malo na donošenje uredbi :sta: ima nas sa svih strana i sa pravom možemo reći da smo pravi reprezent naše poljoprivrede .Ako mislite da nas deli razdaljina...videćete da i članovi kluba 100 p + su isto raštrkani...i sad ih još ima i manje :ppozdrav: a uspevaju da delaju......možda ne šteti..a čim ne šteti..onda koristi :D

Pa ja nisam shvatio da ih Kaćanin forsira nego ih baš naprotiv ne gotivi mnogo.Možda on zna koliko je Malešev dobio miliona nepovratno za vreme nekih manjih protesta kako ih ne bi ta organizacija podržala?

Pa taj isti ratar 100+ NIJE podrzao proteste koje je organizovao APS a nije ni nove organizovao letos tako da mi je sve jasno.

diklofen potpuno si u pravu ali moracemo jednom da se slozimo pogledaj samo prosvetare pa cak i cuvari zatvora hoce strajk a njihova plata i nije tako mala i sigurna a ti cekas cenu i stalno racunas i na kraju negde dobies a negde gubis

stiv je napisao(la):
Bio sam bolestan...viša sila.....a ti svom tati možeš da kažeš da sedne...ja dok sam radio zemlju i bio na nekom skupu ili druženju, ti si pišao u prašinu :nono:
tatu da mi nsi dirao!
a ako ne umes lepse da komuniciras,vrati se u skolu na doobuku!

North ARMY je napisao(la):
Nego stvarno KR sta bi sa hvaljenim ratarom,licno si ih hvalio sad ih nesto ne spominjes ?? :cao:
cekaj malo ratar + je nase,koje i dalje kako tako funkcionise!
al' moje vidjenje na sva ta udruzivanja,ako nemate muda i viska slobodnog vremena...nema od toga nista.bar je tako kod nas.
u udruzenju mora da su mali udruzeni,nikakve zadruge,d.o.o. .... ne dolazi u obzir.inace ce vas ti veliki "pojesti"... kao udruzenje mozete sve povoljnije da nabavljate,naravno za clanstvo... ima tu dobrih strana,al' ako nema ko da zalegne na rudu.,..dzaba sve.

Tužna istina o zemlji Srbiji - ovde je uvek bilo lakše osnovati novu stranku, novo udruženje, novo... (bilo šta) nego stisnuti petlju, reći kome i šta treba, pa popraviti i izmeniti već postojeća udruženja, stranke...
Dokle ćemo stalno čekati da neko nešto uradi za nas?
Kad god neko od nas kaže - država ili udruženje mi nije pomoglo,ja predlažem iz ličnog primera, da postavi pitanje - a šta sam ja uradio da pomognem samom sebi? Šta sam ja žrtvovao za bilo koje udruženje ? Ako nisam, kojim pravom očekujem da neko nešto uradi za mene??

futurefarming je napisao(la):
Pozdrav za Kishovog tatu :ppozdrav: a što se predloga tiče glasam ZA!
nije mi do zezanja,tata mi je jako bolestan.
ivanm je napisao(la):
Tužna istina o zemlji Srbiji - ovde je uvek bilo lakše osnovati novu stranku, novo udruženje, novo... (bilo šta) nego stisnuti petlju, reći kome i šta treba, pa popraviti i izmeniti već postojeća udruženja, stranke...
Dokle ćemo stalno čekati da neko nešto uradi za nas?
Kad god neko od nas kaže - država ili udruženje mi nije pomoglo,ja predlažem iz ličnog primera, da postavi pitanje - a šta sam ja uradio da pomognem samom sebi? Šta sam ja žrtvovao za bilo koje udruženje ? Ako nisam, kojim pravom očekujem da neko nešto uradi za mene??
nema od toga nista...neko ce pomisliti da sam nerealan,al' uvek se setim "nase" borbe oko naseg problema u novom beceju.

kod nas se desilo izlivanje tise na plodna zemljista i evo ima godinu dana kako tamo nemamo nista,
tisa je probila dolmu,zato jer vlast nije dobro podigla odbranu,zapravo smutili su sa radnjom.
uglavnom ja tamo imam 3kj(al' me boliiii uf nemate pojma koliko),dovodili smo mi kojekakve tv-e ekipe,snimali,bio i cak mini protest,bio sam cak i ja na tv-u,davao intervju...

e sad,(opet ce neko to protumaciti onako kako to hoce) na primer,na tom mini protestu,kada su bile tv ekipe,nisu bili mnogi ljudi vlasnici tih njiva,farmer bob,njegovi sogori,onaj celavi sto je bio u karlovcima sa bobetom....a oni svi imaju pozamasne kolicine ha u toj rudini,sta to kod obicnog coveka znaci?

ispalo je da ja kao mali proizvodjac i paor pricam umesto tih ljudi!
tad sam rekao vise nikad i nigde!a nase udruzenje je zaista to odigralo,cak smo i radivoja pozvali u pomoc,ostalo je sve na prici....

Praštaj Kish, nije bila loša namera.

Sve organizacije, udruženja, stranke,... se pre ili kasnije "ucrvljaju", problem nastaje kad nema koga da potegne motku i postavi stvari na svoje mesto.
zl91s6.gif

futurefarming je napisao(la):
Praštaj Kish, nije bila loša namera.
normalno...

nego evo snimka:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1437876225#!/video/video.php?v=152227804827205&oid=118181648250815&comments

Nazad
Vrh