Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    151
Drale, polise izdaje i popunjava JEDINO osiguravajuća kuća. Po meni samo oni mogu to da isprave jer je to njihov dokumenat i njihov propust. Oni imaju direktan kontakt sa e-agrarom i treba ih pritisnuti da kontaktiraju e-agrar i da uz neku dopunu polise ili ispravku to i urade. Mislim da to nema veze sa PSS. A znam za sigurno da imaju direktnu vezu sa e-agrarom. Pritisni.

Коначно сам их добио и каже ми да на једној полиси није уписан бр газдинства. Ни они(е аграр), а ни осигуравајуће кућа не знају шта да радим. Сада тренутно чекам у ПСС ако они шта успеју да одраде.
Samo nađete faličnu Polisu i odete na ePodsticaji pa na zahtev i idete na izmeni pa zatim novi podnesak, pa izaberete dopuna predmeta (Znaće osobe iz PSS šta treba da odrade, da vam ne govorim ceo postupak kada ste već u PSS 🙂).

Послао је меил некој жени што ради у е аграру да види шта и како да одраде. Једна полиса има 00 дин премије и 00дин поврата. Мисли да је то проблем. Чекам да ми јаве шта је проблем и како га решити.

I dalje sam mišljenja da je prava adresa samo osiguravajuća kuća, ako nešto nije dobro uneto na polisi, jer su je oni izdali tj. pisali i kao takvu prijavili u e-agrar. Ne može niko da "brlja" po polisi sem osig.kuće, ako je nešto do pogrešnog podatka na samoj polisi.
Javi konačan rezultat.

Baš javi kako si prošao. Iz mog iskustva sa osiguranjem mislim da oni to vise ne mogu da prepravljaju i menjaju bilo šta.

Па и мени се чини да је тако. Када сам рекао овој што ми је радила полисе малко је била дрска па нисам хтео, преко телефона да јој објасним неке ствари. Рекла ми да прво е аграр сређује полисе које су 1/1 чисте и исправне па тек онда ове остале. Па реко што моје нису исправне и чисте 1/1 ти си их радила и ти си ми их увела у е аграр јбт. Реклами после ајде дођи од недеље па ћемо видети шта није у реду. Да човек не поверује какве **greška они направе па се онда гицају.

Trrba te u osiguranju nagaziti,cekaju zadnji trenutak da provere polise a svi skoro placaju po skidanju useva tj valuta je 15.07 i imali su dovoljno vremena. Ja sam prosao tako prosle godine da mi je covek iz osiguranja odugovlacio dostavu potvrdu o placanju pa posto sam zakasnio na opstinski konkurs za povrat osiguranja iz svog dzepa platio,tj njegova osiguravajuca kuca je prihvatila gresku....tako da pumpaj samo ove iz osiguranja,reci nek ti nadoknade oni povrat ako ustanovite njihovu gresku a po svemu sudeci jeste.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Ево сада ми стигло из ПСС осигуравајућа кућа уписала погрешан БПГ на све три полисе. 😡😡😡 Проследио сам им, и њихов одговор као извините данас ће одрадити измену и јавиће ми шта се дешава.

Šta sam ti rekao, samo osiguravajuća kuća jer je to njihov dokumenat 100%. Rešena je i ta misterija, idemo dalje u nove slučajeve.
Jedno je interesantno kod našeg naroda, neće da priznaju svoju grešku pa to ti je. Bune se, koprcaju i tek kad im sve dokažeš, onda jedva kroz zube izuste ono izvini...

Nazad
Vrh