MOMOSARIC
Član
Pa koja im je to logikada je isto da nece biti nepogode 5 ili 1 mjesec, al dobro.Znam da tako funkcionise ali me zanimalo koji procenat od premije placamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zahtev se podnosi do 15.11. Ovih dana spremam zahtev za osiguranje životinja-pilići.Može samo ono što je prijavljeno,hektari,grla....Kao prvo pitao bi dali jos ima i ove godine povracaja od osiguranja? A drugo do kojeg datuma se podnese zahtev za povracaj?
Rekao bi da su pare spičkane na gluosti,pa se čeka novi budžet u decembru.Da li je neko dobio povracaj za osiguranje useva?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Stvarno mi nisu jasni ovi uz uprave za plaćanje. Čoveče kao da imaju 16,5 miliona zahteva pa nemaju vremena da sve obrade. A i kao da imaju ne znam ti ja koliko obimnu dokumentaciju. Zahtev za povraćaj, polisa, struktura i potvrda da je osig plaćeno. Od njih su i puževi brži. Katastrofa i užas.
Jel neko dobio povraćaj ministar objavio kako je ove nedelje isplaćeno 16.500 poljoprivrednika.