dfiskal
Član
ironman je napisao(la):Prestupna?vidoje je napisao(la):.,Moracu i neke stare sorte oklemiti(ako nadjem mladice),Jer do godine ne valja.
Nemoj ni slucajno!
Verujes li u to stvarno?
Postovonje dragi Gvozdene, (sory na imenu , pa i ja sam Drveni pa se ne ljutim)
Uzeo sam tvoj citat,cisto da bih ostao u temi, mada se odnosi na tvoju konstataciju,naravno..
Elem,gledajuci malo vocnjake po mome kraju,i vocnjak od mog + pok.tasta , primetio sam da je pre 10-15 godina radjeno kako treba,sorte,uzgojni oblik..polazaj vocnjaka...tekuce odrzavanje.. ma sve je bilo ok!..Medjutim, kako dolazi "kriza" ,vocnjaci postaju "zapusteni"..nema rezidbe..prskanja..promena vlasnika itd...Kljucno pitanje za tebe je,da li treba "radikalno" menjati uzgojini oblik,kod "zapustenih" vocnjaka,znaci "kolji kume" ili ici na "meksu"rezidbu", pa sta bude..ili

Post je spojen: [time]уторак, 08. март 2011. 06:21:04 CST[/time]
_________________________________________________Ma, naravno , ne ljutim se , ne mislim da si provokator...itd..Samo pici i pusti baba "Kurane" neka pricaju , a ti ,radi,i bez svadje sa familijom,samo objasnis lepo sta si procitao i itd..pa neka veruju nekom ko nije iz tvoje "kuce" ,ili tebi , koji pratis i zelis boljitak svoje kuce...Ili da cekaju da se ti "dokazes" kada oni imaju po 70 godina a ti 50...ili sada odmah.. i za sve pare..vidoje je napisao(la):Mišo, potpuno se slažem s tobom.Verovanja ima da kad bi sve poštovali ne bi ni radili ništa.Slučajno sam to lupio.Poštujem vaše znanje i zato i učestvujem u forumu.Ne bi hteo da neko misli da sam neki provokator.Nisam baš neki laik ,ali mislim da je bolje poslušati tuđe iskustvo nego to sam iskušavati.Zato, valjda, i postoje forumi.Veliki pozdrav
Tvoj Misa

P.S.
Sta ce biti sa aredromom Ponikve ....ipak sam ja veteran iz 1999...