Ja još nisam počeo oranje, ali mi kaže drug da je na dubini oranja (25cm) suvo, da raonik kida/čupa zemlju sa dna brazde, i da je dobro vruć raonik kad ga pipne... Doduše to je od pre ove poslednje kiše (8l ukupno u tri dana)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad sam ja uzorao u Pećincima i zaboravio sam,Pre vikenda ništa, izbegavam rad nedeljom ali zbog prognoze vremena moraće se raditi.
da l si primetio neke razlike u radu traktora od kad si nabudzio filter vazduha taj?![]()
jedan ovde je silio pa je prepolovio kvernelamda.od 4 brazde dobio dva po dve brazde.iso telehenderom da mu ga natovarim.po dnu brazde kak hodas doslovno je plug delovao kao podrivac zemlja ispucala dole lepo i oseti se kako se te gromade u brazdi malo pomeraju dok hodas.kaze covek uzo sad pre oranja nove samoostrecenozev raonika i mislio miran je 5g i visen.akon nekih 14j moze ih okrenut.Ja još nisam počeo oranje, ali mi kaže drug da je na dubini oranja (25cm) suvo, da raonik kida/čupa zemlju sa dna brazde, i da je dobro vruć raonik kad ga pipne... Doduše to je od pre ove poslednje kiše (8l ukupno u tri dana)...
To onaj deo srema gde nikne dugme od kaputa ako ga slučajno izgubiš?Kod nas u ovom delu Srema ide oranje odlično.
Sto bi bilo razlike ?,isti je filter vazduha.Bude manje zemlje na dnu posude kad se cisti,ja imam isti takav produzeni usis,pomogne da manje prasine uvuce u filter.da l si primetio neke razlike u radu traktora od kad si nabudzio filter vazduha taj?![]()
Као што каже Аркадије једино што се мање прља уље у филтеру. И једном је било пуно пчела.da l si primetio neke razlike u radu traktora od kad si nabudzio filter vazduha taj?![]()
Mislim da sam to negde bio procitao u nekom postu davno da neko vise nije imao problem sa dizanjem temperature od kad je tako pomerio gore filter, zato pitam, ni meni nije bas najjasnija korist pomeranja sem sto ovde guta bas prasine haos, to sam video ove godine nenormalneKakve ovo ima veze sa hladjenjem motora ?.A inace nisam nikakvu razliku primetio..