Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

5,6 година заредом? Какве приносе имаш,имаш ли неког већег улагања у прскање од болести и штеточина? Имаш ли проблема са жичњаком у њиву?
ovo je neka basta kod komsinice
ovde odkako uveli dodatni poticaj da se neore sad se vise ore.pre za jesenju setvu druze mogo na prste jedmne ruke nabrojat tko orao za setvu psenice a sad se okrenula situacija.sad nas vise ore za setvu pseniceSlabo se ore, presli svi na drugi vid obrade
Cim je prica prosla kroz 3 usta gotovo jePriča mi danas drugar da je njegov rođak imao puno lošije kukuruze na duboko gruberisanom strništu nego na oranom... A ja taman mislio da ne orem.
Kakva su iskustva drugih? Gruber vs plug?
Pitaću direktno čoveka kad ga vidim ali vrv nije bilo pola pola.Samo ako je to radio na jednoj njivi pola-pola možemo da nastavimo polemiku, u suprotnom ne vredi...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Eh sad mister Paore... Pa nisam valjda ko frau Gabrijela seoski telegraf?Cim je prica prosla kroz 3 usta gotovo je
Da je palo kise kad treba i dobio kolko tolko vestaka rodilo bi i u tanjirano.
Kod mene na tanjiranom prinos od 3 do 6.5 tona po jutru ove godine...Cim je prica prosla kroz 3 usta gotovo je
Da je palo kise kad treba i dobio kolko tolko vestaka rodilo bi i u tanjirano.
Salim se malo.Eh sad mister Paore... Pa nisam valjda ko frau Gabrijela seoski telegraf?
Imao sam i sam na gruberisanom (ali plitko sa krilima), i bili su lošiji a na odmah pored njivi na oranom-bolji. Ovi u gruberisanom su legli u crnu zemlju kao i na njivi 500m dalje. Na oranom vrlo malo bez obzira na lokaciju. Verovatno se koren nije mogao razviti. Tako da ne verujem da bi na tanjiranom bili dobri. Bar ne kod mene, za tvoj šor nzm. A možda je i do tipa zemljišta....
Pšenica, soja, kukuruz..A predusevi unazad jedno dve tri godine su bili?