Oranje

Trebao si na FBu na Dobroj zemlji da pitas za misljenje za oranje i oranje po snegu :osmeh: Meni bilo dosadno juce popodne, pa sam malo citao. U neku ruku sam se i zabrinuo ako neki stvarno misle to sto pisu, a i slatko sam se nasmejao :osmeh:

Trebao si na FBu na Dobroj zemlji da pitas za misljenje za oranje i oranje po snegu :osmeh: Meni bilo dosadno juce popodne, pa sam malo citao. U neku ruku sam se i zabrinuo ako neki stvarno misle to sto pisu, a i slatko sam se nasmejao :osmeh:

Koja se tamo grupa retarda nakupila pa komentarise,strasno.Po meni prvo mesto po idiotizmu dele onaj maher kom je zbog zaoravanja snega udarila palamida i deda sto kaze da ko zaore sneg umre mu neko u kuci.Ocekujem pomor clanova foruma za koji dan...:sjasi::haha:

Ja kako sam povezao dok sam hvatao nesto na brzinu kad sam imao vremena sve je pocelo od oranje smonice ili ti smoLnice (tipa dodji kod mene u smolnicu pa se hvali tom dubinom sa tim plugom itd itd :osmeh: ) posle valjda neko napisao ja kad podignem/spustim zutu rucicu nesto u tom smislu lakse ore ili dobije snagu tako nesto. Nisam povezao od samog pocetka zajebancije ali sam nesto pohvatao izmedju redova i kad se prenelo na forum :osmeh:

to sa smoLnicom je skoro pocelo, zuta rucica se vec odavno provlaci, al to bi vam najbolje mogao objasniti kolega Matic, on je medju glavim komentatorima dobre zemlje, **greška im pomera vecinom

Žuta ručica se spominje još od prošle godine a značenje u žargonu kao plava i crvena kompresija koje su jedno vreme spominjane ovde na forumu. :osmeh: Ekipa uvek spremna za zezanciju u D.Zemlji već je svima poznata a ja sam među njima sasvim slučajno :osmeh: Ili možda i namerno. :haha:

Nazad
Vrh