sale ratar
Član
Na prvoj i trećoj slici kao da plug ide malo ka neoranom pa prednja malo više hvata i diže više zemlju a zadnja što bi rekli ko ker sa vašara mada vidim da su malo uslovi zajebani i da ima lepih tragova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da dodjes ti u ispomoc kod mene,pa da ja vidim kako to u realnosti deluje ta prva brazda,... odradis par ha pa ce mo nastelovati kako tebaMozda se cini na prvoj jer je tako slikano a i prvi krugovi pa sam jos morao da dostelujem plug. Ali kasnije nisam primetio nista neuobicajno A za onu trecu sliku jeste malo losije oranje ali je to u principu laka i lepa zemlja kad su uslovi ok.
Nije to backa zemlja da mozes ustelovati skolski plug.
Ko to kaze, ko to laze, da u tezoj zemlji ne moz' skolski?Nije to backa zemlja da mozes ustelovati skolski plug.
Da dodjes ti u ispomoc kod mene,pa da ja vidim kako to u realnosti deluje ta prva brazda,... odradis par ha pa ce mo nastelovati kako teba