Rasa91
Član
Sto ne istanjirate suncokrete plitko, samo da se izlome stapovi i ores ko svet.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neće čekićom ih izbijam van još nijedan nije ispao.
Ako se uzmu jači ima i tankih slabih to je druga priča
Nama ostalo da izoremo {oko pola jutra},juce klincima dosadilo {krenuli u 3 ujutro},tako da krecemo da to zavrsimo ,mislim da ce moci jer ima malo snega tako da nije moglo jako da stegne zemlju ali ako ovako nastavi brzo ce se zemlja skocatiSta mislite, vredi li kretati na oranje? Od juce od 3 popodne je mraz, a trenutno je -8 kod mene, i najavljuju ledeni dan...
Te "R" osigurače sam koristio uvek. Međutim, jesenas sam u toku oranja video da je ispao a nije bio labav, čekićem sam ga nabio. Plug se nije otkačio, srećom. Ali u buduće će ići šraf sa maticom i još jednim za kontriranje.
Uvek je gurnut do kraja ali ga je nešto izbilo.R-osigurač je siguran od ispadanja ako se gurne do kraja, a ne samo preko prvog koljena. Onda se kod nailaska na prepreku samo zaokrene. Dakle uvijek gurajte do kraja.
Kod Vas kojima pucaju osigurači ili vijci, nešto nije dobro s podešavanjem pluga.
kreni druze, ja sam juce bio iako nema nije bio mraz pa se lepo oralo. sad je otiso moj burazer i kaze ore se super...Sta mislite, vredi li kretati na oranje? Od juce od 3 popodne je mraz, a trenutno je -8 kod mene, i najavljuju ledeni dan...
Suncokretiste se ore sa branikom u prednjoj poteznici i on sve stapove povije prema napred, tako se stiti i traktor jjer bome zna i hladnjak da probusi a znam i za slucaj da je stap odvrnuo slavinu za ispustanje vode na hladnjaku...
и мени је то једном урадио, срећа па на време видео да пушта воду на славини. изгледа да није редак случај.suncokretiste se ore sa branikom u prednjoj poteznici i on sve stapove povije prema napred, tako se stiti i traktor jjer bome zna i hladnjak da probusi a znam i za slucaj da je stap odvrnuo slavinu za ispustanje vode na hladnjaku...