Blokirane su a samo je na prvoj glavi ostavljeno da radi jer prva probija led u odnosu na ostale.Svaka glava ima sigurnosni vijak kao standardni plug.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
poradi malo sa motorkom te trnjine,mene bi slog strefio da to imam na ovratinama
Taman se zaleteli kako treba i prekide nas kiša.
Cika Zorane malo smo zagazili i u decembar.Nisam ni mislio da me zezaš, pitanje je na mestu, ipak je novembar mesec.
Jes' vala, u pravu si. SmoLnica me totalno dezorjentisala...Cika Zorane malo smo zagazili i u decembar.
Zorane ne zebu ti noge u papuce?
Diesel ako mislis na kamen-nije...u sred njive,nasao sam i prednji trecinu,nije bilo nicega da zapne,sem zemlje.Banatska, al medja a?
Koliko bi po pravilu trebalo da bude rastojanje izmedju predpluznjaka i glave od pluga ?
L950 3 brazde...lepi i ovde,nije strasno,ali postoji "film" slepljene zemlje na svakoj dasci i to tako ide...a kada kazem ide mislim svega 20 cm dubine,dole je armirani beton.ostatak podrivamo,ne vredi dalje,polomicu plug po ko zna koji put.@srdjan7 kojeg Vogela vučeš? Tvrdo je i kod nas plug se sav trese a najviše me nervira što hoće da lepi...
Ja sam nastelovao na 25cm rastojanje od vrha pretpluznjaka do vrha raonika.Koliko bi po pravilu trebalo da bude rastojanje izmedju predpluznjaka i glave od pluga ?
Momo obrazlozi malo.Što dalje to bolje , zavisi kolko ti je skladište za otkup željeza daleko od šupe . (šala , al lično tako i mislim)