Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Greškom sam ti se zahvalio na postu jer ne mislim tako.Nemamo svi istu zemlju i iste uslove rada.Mi takodje oremo ali ide mnogo teze nego npr.jesenas.Nije ti on čovek kriv što može da radi kako valja u odnosu na nas ostale.Vogel obrtač sa 3 glave sa novim špicevima raonika hoće da iskoči iz zemlje u sred njive.Case 105 ga vuce oko 6 km/h,prosle godine je to islo 8,5km/h.Taj Galicije se danima tu proserava sa oranjima i cudesnom snagom njegovog traktora starog 30 godina.Nije dete videlo sta znaci zemlja kojoj je rano da se ore u 5 do 12 a kasno u 12 i 5.Jako bih voleo da dodje do mene da uzore par jutara samo sa tom njegovom zver kombinacijom.Malo bi bilo jedan telehender....
iwanho
koji su to mali plugovi,kako su se pokazali,koliko može dubine da oru? Evo i ja zakačio male plugove za mali traktor da poorem basticu
Kovačev jel to 3-2 ili 3-3,ne mogu oceniti sa snimka mislim da je 3.3 na manjim obrtajima tu oko 1700,potrošnja?
došao iz Amerike i odmah u traktor?Jedna od danas:
došao iz Amerike i odmah u traktor?