markokg1982
Član
Sunce ti poljubim... Uopste mi nije jasno sto uopste i kace ljudi plug kada kise nije bilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kojim traktorom? Verovatno mu je 757.20 u ovim uslovima knap.Ja sam danas probao gde je bio duvan sa plugom 610.16 Imt sa predpluznjacima tesko je islo,vratim se kuci i zakacim 757.20 sa oba crtala i mnogo lakse ide pa cu polako tako i orati.
Lepo, imas ful sekvencioni ili kako smo ga vec zvali gde kocka odradi da se prvo skupi, pa onda okrene, a ima gde se prvo skupi pa posebnom ruckom okrene.Kako to , kako da se ispravlja i kosi ako nije vario ?
Kolega jel ovo fiat??Nije baš neki kvalitet snimka. Ja sam sa ovom mojom krklemom zadovoljan. Fino zaorava ostatke i ne guši, što je vrlo bitno jer je ove godine baš mnogo mase.
https://www.youtube.com/watch?v=yClzpP_Ez8g&feature=share&fbclid=IwAR05NEZzk51DhZNDY-0U6VSBIXP7
ŠTORE 504. Sve je Fiatovo, osim motora.Kolega jel ovo fiat??
Ovaj plug je za zetvene ostatke babaroga...
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Ja bih rekao da jeste, visoki klirens.Jel to sa snimka Leopard kockasti ?