galicije83
Član
Орање од ономад ( 20.11.2016)....
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi izoro neki telefon mozda?Danas zavrsio oranja na strani ka Sonti, ostalo ka Brestovcu, Sivcu i Lugovu Do NG cu poraditi. Danas sam plugom primetio da mi na jednoj njivi komsija usao u mene, a kako nosim pantljiku od 50m sa sobom ne bude mi mrsko da proverim, kao ono 1.5m fali moje njive Sva sreca sto nije dugacko, samo 525m x 1.5m
Danas zavrsio oranja na strani ka Sonti, ostalo ka Brestovcu, Sivcu i Lugovu Do NG cu poraditi. Danas sam plugom primetio da mi na jednoj njivi komsija usao u mene, a kako nosim pantljiku od 50m sa sobom ne bude mi mrsko da proverim, kao ono 1.5m fali moje njive Sva sreca sto nije dugacko, samo 525m x 1.5m
Nisam izorao nista na zalost. MTS mi dao gratis karticu, telefon mi ne daju gratis Kazu moram da platim, ja im govorim da mogu da ga pronadju na toj i toj njivi na toj i toj dubini, a oni jos, samo da platim nov.
Probacu sa tim tragacima za metal. Samo sto je to 95% plasticni telefon, valjda ce moci tako malu kolicinu metala da detektuje, a podleteo je pod prvu brazdu a kako sam orao za repu otisao je na 30+cm.