Boki-Vl
Član
I meni ostalo jos oko 40kj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala druze uradice se valjda ako ne ima i na prolece vremenaSlobo koje traktore imas? Zakacinji plugove i dolazim da oremo
Moje misljenje,ovo je demokratski forum,mogu da napisem sta ja mislim o tome.Roberte nemam reci mudar si ma ne znam ni ja ko ti ravan,nikad ti nista pravo nije. A sta ako neko na primer imao smrtni slucaj u porodici,ili neko od bliske rodbine zavrsio u bolnici,pa su bili zauzeti time. Ti mislis,umre ti otac ili deda,ma nema veze idem da orem ma da. Za moje najmilije,desi li se nesto,ne daj boze zatreba im neka skupa operacija,bez razmisljenja bih prodao sve sto imam,nek ide u pm i njive i traktori samo da bude sve ok sa clanom porodice.
hvala druze uradice se valjda ako ne ima i na prolece vremena
Naravno .Kao sto sam vec napisao,nije bilo moguce orati lucerku koja je posejana pre nekoliko godina.Ostalo sam uradio na vreme i imao sam vremena da orem jos sigurno deset dana.Nije me iznenadio sneg i g-dine Kish hvala na savetu,ali necu se manuti poljoprivrede jer od nje zivim i nije mi cilj da uradim bilo kako,nego kako treba.Znam kad je vreme oranju,ali jednostavno nije moglo.Uostalom,ni u januaru nije kasno
Kao sto sam vec napisao,nije bilo moguce orati lucerku koja je posejana pre nekoliko godina.Ostalo sam uradio na vreme i imao sam vremena da orem jos sigurno deset dana.Nije me iznenadio sneg i g-dine Kish hvala na savetu,ali necu se manuti poljoprivrede jer od nje zivim i nije mi cilj da uradim bilo kako,nego kako treba.Znam kad je vreme oranju,ali jednostavno nije moglo.Uostalom,ni u januaru nije kasno