Mnogo je lakse sa strujom ali... Sa strujom nam se desavalo da bude krvi na kuku, mislim da od naglog stezanja misica dolazi do pucanja pa se tu stvori krvarenje.Шта мислите шта је боље омамљивач на струју или пиштољ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo je lakse sa strujom ali... Sa strujom nam se desavalo da bude krvi na kuku, mislim da od naglog stezanja misica dolazi do pucanja pa se tu stvori krvarenje.Шта мислите шта је боље омамљивач на струју или пиштољ?
Kažu da kad ispusti određen deo krvi isključiš omamljivač da izbaci ostatak krvi.Мене плаши да са омамљивачем слабије искрвари?
Исправите ме ако грешим?
Ključna reč "ako se ne zakolje kako treba". Ako se ne zakolje kako treba nije ni bitno šta si joj radio pre toga. Skoči na noge lagane bez obzira na metodusuprotno
ako se ne zakolje kako treba zma da zivi posle sruje jos pola sata lagano
nazalost bio kod takvih slucajeva nekoliko puta
To se dešava kad je struja prejaka. Ne može isto za šilježe i za krmaču od 300+ kila.Mnogo je lakse sa strujom ali... Sa strujom nam se desavalo da bude krvi na kuku, mislim da od naglog stezanja misica dolazi do pucanja pa se tu stvori krvarenje.
Svinji ~170kgTo se dešava kad je struja prejaka. Ne može isto za šilježe i za krmaču od 300+ kila.
Od pistolja ni jedan nece da ustane,klao ti njega ili neKažu da kad ispusti određen deo krvi isključiš omamljivač da izbaci ostatak krvi.
Ja iskreno ne verujem u to jer mislim da ta strija ne parališe srce nesretne životinje.
Ključna reč "ako se ne zakolje kako treba". Ako se ne zakolje kako treba nije ni bitno šta si joj radio pre toga. Skoči na noge lagane bez obzira na metodu
To se dešava kad je struja prejaka. Ne može isto za šilježe i za krmaču od 300+ kila.
Mislis?Od pistolja ni jedan nece da ustane,klao ti njega ili ne