Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
čiju si gledao mene zanima jel može traktor i presa da prođu između otkosa ili gaze otkosSika je napisao(la):ja imam balerinu...i zadovoljan sam sa njom...
@todor
dobra je ona masinica imao sam priliku prosle godine da vidim kako radi...bukvalno olize zemlju...nista ne ostaje iza nje...
znam ja to druže zato me i zanima dali može da ide između otkosa traktor a rasturač mi treba da još pre osušim jer kad kupujem jednu da odmah kupim i drugu mašinu a i za rasturanje otkosa soje bi je koristioLala iz Banata je napisao(la):Todore, sa balerinom ti možeš da pičiš otkos kakav hoćeš, možeš da skupiš 3 metra ili 33 na jedan otkos. Sa ovim sto si naumio kupiti ne možeš. Samo koliko joj je radni zahvat, zato što skuplja na sredinu, ne baca u stranu kao balerina. Razmisli dobro pre neg što kupiš. Šta će ti rasturač kad imaš kondicioner na kosačici.
da u petak od jednog trgvca iz moje okoline zahvat je 5 metaraSika je napisao(la):@todor
jesi ovo kupio ili?