Šošara
Član
Hvala Didi tu sam da pomognem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ZvonaHR je napisao(la):kiki ove dvije zadnje slike jesu skupljači a ne razbacivači
~Kiki~ je napisao(la):ZvonaHR je napisao(la):kiki ove dvije zadnje slike jesu skupljači a ne razbacivači
Tu nisi upravu , ako rotira vile oko ose tj. može podigne vile u određenom položaju pri rotaciji oko velikog ležaja onda može i da skuplja !
a koja kosa ga razbacuje kaži i odmah idem da je kupimmityoo je napisao(la):Zar nije jednostavnije kositi kosom koja razbaci otkos pa ti netreba razbacivac vec samo skupljac otkosa!
Bolje su milion puta... Tulaj? Ne verujem.RADOVAN je napisao(la):Da li ove BALERINA grablje mogu da skupljaju tulaj? Posto hocu da ih kupim... Trebalo bi da su bolje od sunce grabalja...
od ove sa kondicionerom nema šanse da se pre osušimityoo je napisao(la):Jesili video kako stoji otkos iza IMT kose? On se osusi mnogo brze od onog koji je kosen sa kosom sa dva diska!
ali od tvoje se osuši 3 dana pre ja sam u subotu noću kosio i juče već presovao i to zelenu ali suvuKishRobert je napisao(la):ni vasa se ne susi brzo,vasa izudara,bolje se osusi kada je iscedi sa valjcima.
tako je kombajnerkombajner je napisao(la):mogce ali ne brze i bolje od moje i todorove jer ujedno ona ostaje i zelena negubi boju jel tako todore??/